• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Testy owulacyjne

reklama
a czy jest ktoś moze na foru kto miał takie cos ja endometrioze , i czy jest szansa by po wyleczeniu tej choroby laparoskopia mozna bylozajsc w ciaze?. lekarz mowi ze tak , ale nie jestem pewna

a o ile mniej wiecej wzrasta ta temoperatura???
w moim przypadku (w ubieglym miesiacu) w pierwszej fazie zyklu(przed owulacja) mialam srednio 36,4 a w drugiej 36,9-37.Wazne by temperature mierzyc naprawde o tej samej godzinie przed wstaniem z lozka i w tym samym miejscu(ja elektronicznym w ustach pod jezykiem bo szybko i latwo).Jesli zmierzysz godz.pozniej to wynik naprawde bedzie sie roznil i nie ma sensu takie mierzenie.Po wzroscie stwierdzisz ze owulacja byla.Potem temperatura wysoka utrzymuje sie az do okresu tzn.jesli jestes w ciazy nie powinna spasc a jesli ma nadejsc okres to spadnie na dzien lub dwa przed okresem.Ja w ten sposob wiedzialam ze niestety sie nie udalo i rzeczywiscie zawsze na drugi dzien dostawalam okres:(

Witam wszystkich. Właśnie dołączyłam do was. Jestem zrozpaczona bo nie możemy się już doczekać z mężem dzidziusia a jak dotąd mamy z tym troszkę problemów. Co sądzicie o testach owulacyjnych? Czy wogóle udało się komuś dzięki nim zajść w ciążę?

reklama
ja juz testuje drugi miesiac codziennie po wstaniu z lozka (nie wiem czy dobrze) i w ostatnim cyklu pokazaly mi sie dwie kreski (druga bardzi slaba) w jednym dniu i w tym dniu sie prz\ytulalismy...i co juz 3 dzien mam @ wiec nici...nadal robie ale moze cos zle robie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry