Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może być to ciąża biochemiczna.Moim zdaniem pozytywny, widać widocznie dwie kreski, ja mam dylemat bo parę dni temu robiłam test ciążowy, pierwszy wyszedł pozytywny, dwie bardzo widoczne kreski drugi pozytywny trzeci już była ta druga kreska troche bledsza, a dziś rano po przebudzeniu zrobiłam i negatywny co to może oznaczać?
Moim zdaniem pozytyw.Kochane czy to jest dodatni test? Robiłam w 15 dc po godzinie 22, mój cykl trwał 30 dni. Zobacz załącznik 1183286
A jakie objawy ma ciąża biochemiczna? Okresu jeszcze nie dostałam żadnego krwawienia czy plamień, przedwczoraj bolało mnie tylko podbrzuszeMoże być to ciąża biochemiczna.
Nie ma żadnych objawów poza spóźniającym się okresem (chociaż tez nie zawsze). Po prostu zarodek obumarł na bardzo wczesnym etapie. Zrób dla pewności betę.A jakie objawy ma ciąża biochemiczna? Okresu jeszcze nie dostałam żadnego krwawienia czy plamień, przedwczoraj bolało mnie tylko podbrzusze
To jest xiazowy? Czy owulacyjny? Jak ciazowy moze wyjść w 15 dc ?Kochane czy to jest dodatni test? Robiłam w 15 dc po godzinie 22, mój cykl trwał 30 dni. Zobacz załącznik 1183286
To jest xiazowy? Czy owulacyjny? Jak ciazowy moze wyjść w 15 dc ?
TakAle to test owu?