Tymczasowa28
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja widzęHej dziewczyny. Powiedzcie proszę, czy widzicie druga kreseczkę, czy mam jakieś zwidy![]()
Delikatnie przebijaHej dziewczyny. Powiedzcie proszę, czy widzicie druga kreseczkę, czy mam jakieś zwidy![]()
W takim razie 3 mam kciuki za test i betęJestem aktualnie w 25 dniu cyklu. Okresy mam bardzo nieregularne, wiec ciężko stwierdzić kiedy była owulacja. Aaale przyznaje, ze „ w razie CO” cały cykl walczyliśmy dzielnie
Jejku, nie mogę uwierzyć! Mam nadzieje, ze jutro test tez pokaże dwie kreski, a na betę pójdę w poniedziałek. Trzymajcie kciukibo już mam dość ciągłych zawodów ...
![]()
Też widzę. Świeżutka. Trzymam kciuki za jutrzejszy ciemniejszy test ale zrób ten samJestem aktualnie w 25 dniu cyklu. Okresy mam bardzo nieregularne, wiec ciężko stwierdzić kiedy była owulacja. Aaale przyznaje, ze „ w razie CO” cały cykl walczyliśmy dzielnie
Jejku, nie mogę uwierzyć! Mam nadzieje, ze jutro test tez pokaże dwie kreski, a na betę pójdę w poniedziałek. Trzymajcie kciukibo już mam dość ciągłych zawodów ...
![]()
Też widzę. Świeżutka. Trzymam kciuki za jutrzejszy ciemniejszy test ale zrób ten sam![]()