reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tez ciążowy, czy widzicie druga kreskę ?

Tymczasowa28

Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Powiedzcie proszę, czy widzicie druga kreseczkę, czy mam jakieś zwidy 🤷‍♀️

Załączniki

• A16C9D88-FDED-4C72-BFEE-044F049A36E5.jpeg
    A16C9D88-FDED-4C72-BFEE-044F049A36E5.jpeg
    3 MB · Wyświetleń: 1 300
  • F02F8362-AE5E-4443-A276-C8B2053C4519.jpeg
    F02F8362-AE5E-4443-A276-C8B2053C4519.jpeg
    3,1 MB · Wyświetleń: 330
  • 69E3CCA1-6477-45A6-A32D-77C4EC9C33ED.jpeg
    69E3CCA1-6477-45A6-A32D-77C4EC9C33ED.jpeg
    827,7 KB · Wyświetleń: 336
reklama
Jestem aktualnie w 25 dniu cyklu. Okresy mam bardzo nieregularne, wiec ciężko stwierdzić kiedy była owulacja. Aaale przyznaje, ze „ w razie CO” cały cykl walczyliśmy dzielnie :)
Jejku, nie mogę uwierzyć! Mam nadzieje, ze jutro test tez pokaże dwie kreski, a na betę pójdę w poniedziałek. Trzymajcie kciuki 🤞✊bo już mam dość ciągłych zawodów ...:(

Jestem aktualnie w 25 dniu cyklu. Okresy mam bardzo nieregularne, wiec ciężko stwierdzić kiedy była owulacja. Aaale przyznaje, ze „ w razie CO” cały cykl walczyliśmy dzielnie :)
Jejku, nie mogę uwierzyć! Mam nadzieje, ze jutro test tez pokaże dwie kreski, a na betę pójdę w poniedziałek. Trzymajcie kciuki 🤞✊bo już mam dość ciągłych zawodów ...:(
W takim razie 3 mam kciuki za test i betę ✊😊

Też widzę. Świeżutka. Trzymam kciuki za jutrzejszy ciemniejszy test ale zrób ten sam :)

reklama
Do góry