reklama

Toksoplazmoza

reklama
dziewczyny, chodzi Wam o takie specjalne jednorazowe majtki poporodowe? koleżanka zachwalała, za każdym razem korzystając z wc zmieniała na nowe, od razu z mega XXL podpaską i nie miała żadnych problemów z gojeniem;

no bo jak w szpitalu wymieniać bawełniane na nowe, ile par musiałabym mieć? dopuszczam myśl, że podpaska nie wytrzyma i coś przecieknie na majtki, a nikt mi ich na bieżąco nie wypierze i nie przyniesie świeżutkich, rodzina daleko, jedynie mąż będzie "pod ręką";

zaczyna mnie to przerastać...:-(

erotyka już mi się nie śni (nie wiem dlaczego, bo i życie seksualne podupadło, nie mam ochoty i już), ale za to nawiedzają mnie sny,w których jestem gdzieś poza domem i strasznie chce mi się siusiu, więc biegam z obłąkanym wzrokiem po mieście szukając wc, ale albo nie ma, albo nieczynne, no i tak latam jak biedny miś, aż w końcu się budzę i pędem do łazienki!:eek:

dziewczyny, chodzi Wam o takie specjalne jednorazowe majtki poporodowe? koleżanka zachwalała, za każdym razem korzystając z wc zmieniała na nowe, od razu z mega XXL podpaską i nie miała żadnych problemów z gojeniem;

no bo jak w szpitalu wymieniać bawełniane na nowe, ile par musiałabym mieć? dopuszczam myśl, że podpaska nie wytrzyma i coś przecieknie na majtki, a nikt mi ich na bieżąco nie wypierze i nie przyniesie świeżutkich, rodzina daleko, jedynie mąż będzie "pod ręką";

zaczyna mnie to przerastać...:-(
Takie majtki jednorazowe sa super, sa przewiewne i krocze goi sie super. Po pierwszym porodzie uzywalam bawelnianych i naprawde ciagle cos sie babralo a przy drugim jednorazowek i bardzo polecam. Zabrudza sie wyrzucasz zakladasz drugie. I do tego naprawde sa wygodne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry