reklama

Toksoplazmoza

reklama
Po porodzie też - bo trzeba "wietrzyc krocze" i w niektórych szpitalach to gonią nawet za majtki. I tak z doświadczenia to nie kupujcie sobie tych po porodowych - bo w nich można sobie tyłek odpażyć. Lepiej zwykłe 100% bawełniane majty - nawet, żeby je potem wyrzucić.

Moja matka chrzestna ma czworke dzieci. Bardzo chcieli miec synka. W koncu im sie urodzil- jako czwarty! :-)

Bardzo fajna jest z nich rodzinka. Najpierw 3 dlugonogie, blond corki nastolatki 15, 16 i 18 lat, a na koncu wysoki, szczuply blondynek 13 lat. Swietna gromadka :-)

Po porodzie też - bo trzeba "wietrzyc krocze" i w niektórych szpitalach to gonią nawet za majtki. I tak z doświadczenia to nie kupujcie sobie tych po porodowych - bo w nich można sobie tyłek odpażyć. Lepiej zwykłe 100% bawełniane majty - nawet, żeby je potem wyrzucić.
zgadzam sie,ja miałam zawsze tylko zwykłe swoje bawełniane

reklama
Cześć Dziewczyny,
chyba dołączę do Waszego wątku. Właściwie płeć mi jest obojętna, ale jakbym miała wybierać, to chciałabym teraz chłopca. Marzy mi się trójka - dziewczynka, chłopiec, dziewczynka. Córka już jest, więc nie mam nic przeciwko chłopcu.

Poprzednio czułam, że będzie dziewczynka, teraz mam podobne przeczucia na chłopca - ale co to będzie to okaże się w dniu porodu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry