reklama

Toksoplazmoza

reklama
widzę, ze zdania na temat majtek są podzielone, a też się nad nimi zastanawiałam...
co do koszul, to ja sprawiłam już sobie 2 rozpinane z przodu za 10-12zł i mam zamiar dokupić jeszcze z 1
i dotarła do mnie sukienka plisowana (któraś z dziewczyn podawała linka) za 26zł i jestem zadowolona, jak za tą cenę, to się opłaci :-)

A mnie tylko lekarz zapytal czy biore witaminy (to bylo w 12 tyg), powiedzialam, ze biore, ale nawet sie nie zainteresowal jakie, zalecil tylko brac dodatkowe zelazo.
A na surowo to tylko jabłka i banany :-)
Do tego kawa (zwykle bezkofeinowa), herbata w ogromnych ilosciach i kazdych rodzajach) i witaminy te co to są w słodyczach :-D hihi..

też już zamówiłam koszule ciążowe z długim panelem z guzikami (do karmienia), dwie znalazłam w Italian Fashion, a jedną Regina. Cena nie była może najmniejsza, ale nie przekroczyła 40pln, więc uważam ją za atrakcyjną i jestem zadowolona (szukałam koszul bez bajkowych aplikacji). Mam tylko nadzieję, że z rozmiarem trafiłam:happy:

[zamówiłam też parę cienkich bawełnianych czapeczek i komplecik dla maleństwa (nie mogłam sie powstrzymać):-)]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry