reklama

Toksoplazmoza

Wiecie co mi jutro zaczyna się 12 tc,a ja nic żadnych dolegliwości nie odczuwam ,oczywiście ciążowych.Zgaga mi minęła,mdłości też ,nadwrażliwość na zapachy również.Teraz tylko wcinam kwaśne zupy na przemian z zmiksowanymi truskawkami.Jeszcze troszkę bolą mnie piersi ,nad czym ubolewa mój M ,ale to pryszcz.Tylko pociesza mnie i uspokaja rosnący brzuch ,że chyba wszysko jest w porządku:-D

reklama
Wiecie co mi jutro zaczyna się 12 tc,a ja nic żadnych dolegliwości nie odczuwam ,oczywiście ciążowych.Zgaga mi minęła,mdłości też ,nadwrażliwość na zapachy również.Teraz tylko wcinam kwaśne zupy na przemian z zmiksowanymi truskawkami.Jeszcze troszkę bolą mnie piersi ,nad czym ubolewa mój M ,ale to pryszcz.Tylko pociesza mnie i uspokaja rosnący brzuch ,że chyba wszysko jest w porządku:-D
To ciesz się że w ogóle miałas jakies dolegliwości :-)
Bo ja ani nie mam ani nie miałam żadnych mdłości, zgag i innych :rofl2:

My z mężem już od kilku lat jesteśmy zgodni: dla dziewczynki - Julka (myślę że będzie dziewczynka), a dla chłopca - Wojtuś. Teraz wykorzystamy tylko jedno bo już wiem z usg że jest jedna fasolka, a drugie zostanie dla drugiego dziecka :-).

Bardzo podoba mi się imię Ania, ale... sama mam tak na imię!:-D

andradk, no niestety tak to jest, zachciało nam się obcych facetów więc teraz musimy znaleźć kompromis
a tak poza tym, to mam znajomą dunkę, która mieszka w Arhus, ma chłopaka z Egiptu :)
nawet mój mąż dostał od nich t-shirt z napisem Arhus i takim ładnym żaglowcem, to chyba symbol tego miasta?

u mnie podobnie,wszystko przeszło,az sie dziwiłam
w dwóch poprzednich ciążach nie miałam takich dolegliwosci jak w tej,samków też nie mam

A u mnie jak się zgaga przykleił to się odczepić nie chce :no:. Piersi bolą czasami, ale tylko w nocy. Więc jakby nie zgaga byłoby wszystko OK.

dla chłopaka mamy parę propozycji, a najbardziej pasuje nam Antek. Ale dla dziewczynki...o zgrozo...nie mamy nic. Ma być krótkie, bo nazwisko długie jest, więc zastanawiamy się nad Niną. Ciekawe, bo właśnie dziewczynkę chciałabym mieć, a imienia dla niej nie mam. No zobaczymy, może po usg w przyszłym tygodniu będzie wiadomo czy to on czy ona:)

Ania - śliczne imię! Ja mam nadzieję na Weronikę... Jak jej później coś urośnie to będzie pewnie Dominik, chociaż tu mam straszną zagwozdkę.

reklama
Ja powiedziałam 3 dni temu. Generalnie ok, ale wiecie co usłyszałam od jednego z przełożonych??? Że wszysko super, ale to komplikuje wiele spraw. Masakra! XXI wiek.....
Napiszcie proszę coś więcej o tym zaświadczeniu proszę. Ja dałam tylko L4 na ciążę. Czy muszę załączyć zaświadczenie żeby mieć płatne 100%?.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry