reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Toksoplazmoza

reklama
nie wiem chyba będzie łatwiej jak już będziemy wiedzieli bo tak to nigdy nic nie wybiore-zwłaszcza że mój kręci nosem na to co ja wymysle a ja na to co on hihih:-)ciężka sprawa

deli max super -też nad nim myślałam ale w około same maxy się ostatnio porodziły:-)
A u mnie właśnie nie ma Maksymilianów :) po za tym bardzo podoba mi się to imię :).
U mnie mój wybierał dla dziewczynki ja dla chłopca. I tak nie obeszło się od kręcenia nosem.
Obeszło się gdyby nie fakt, że na drugie A chciał dać Marta, Ewa itp., a mi się nie podobało no i poszliśmy na ugodę, że będzie Julia, a imię dla chłopca jak wybiorę, a jak jemu się nie spodoba to zmienię :).

a moj maz z Igorem wyskoczyl ostatnio..co myslicie??

Całkiem ładne imię :) Ale oboje musicie być do niego przekonani.
My zmieniliśmy Natalię lub Patrycję na Alicję. Hubert pozostaje bez zmian. Natalia nie bardzo podoba się mojemu mężowi, a w najbliższej rodzinie mamy już Patryka i uznałam, że zbyt podobne te imiona i dzieciaczki mogą się gubić w tym wszystkim. A Alicja i Hubert obojgu nam się podobają i raczej przy tym już zostaniemy.

Ja też baaaaardzo chce dziewczynke,ale to już pisałam. Na ostatnim USG genetycznym jeszcze było za wcześnie i dzidzia nie pokazała co tam ukrywa...Zrobiłam w zeszłym tyg ten test płci, o którym pisałyście...i ....wyszło ,ze dziewczynka! Wiem,że to pic na wode, ale ja sie tego trzymam. Mam nadzieje,że niebawem już bede wiedziała na 100%,choc tak realnie to dopiero za mniej niż miesiąc,bo wtedy mam połówkowe:).

Teraz czekam na te pierwsze upragnine ruchy dzidzi,b u mnie ciągle nic....

no a ja chyba jednak bede szukać dla chłopca...dziś zrobiłam sobie z kalendarza całą listę - m in Hubert i Korad w czołówce ale jeszcze mężowi nie pokazywałąm a lista jak na razie długa - więc jeszcze nie wiem co z tego wyniknie...ja zawsze też zastanawiam się jak brzmi z nazwiskiem bo to wg mnie dość ważne - u faceta na całe życie i jakie są zdrobnienia tego imienia...

dziś byłam u gina
w nocy mi się śniło że mi powiedział że chłopak i że byłam bardzo zawiedziona...no i generalnie to był proroczy sen :( tzn śmiał się że jeszcze jakąś nikłą nadzieje na dziewczynke moge mieć, że on na 100% się nie deklaruje że to chłopak bo dzidziol był strasznie kiepsko ułożony i trudno było zajrzeć co ma miedzy nogami, ale śledztwo wykazało że raczej siusiaka...myślę że na połówkowym to już na stówę potwierdzi...wyszłam z lekka zawiedziona ale w sumie już przez resztę dnia (od 13) jakoś to wszystko przetrawiłam, przemyślałąm wszystkie plusy posiadania 2 synów - a jest ich sporo - i jakoś to będzie...aby zdrowy był jak to się mówi :)

reklama
ja dziś po wizycie - ja schudłam ale maluch rośnie - kazałam ginowi koniecznie sprawdzic - wyszło że duży na 17 tyg 5 dni wiec wszystko ok
no i raczej chłopak...na 100% jeszcze nie mówie ale zaczynam się z tą myślą oswajać...

Do góry