Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja najczęściej od 20 walczę z powiekami ,żeby nie zasnąć.Kładę się około 22 i śpię do około 2 w nocy potem mała przerwa do 4:30 i znowu śpię.Pozycje są różne najczęściej na boku lewym lub prawym z nogami ugietymi,ale zdarza się ,że budzę się na plecach z nogami ugietymi .Za to jakie mam sny cały czas śmierć ,cmentarz ,martwe dzieci i inne tego typu horrory
Hey dziewczyny jestem wrzesnioweczka, widze ze sie zastanawiacie nad plcia maluszka zapraszam do zabawy:-) W ramach zabawy jak ktoras nie wierzy w takie glupotki
Ale powiem ze od pokolen u nas i u moich znajomych sie sprawdza!!!!!!!!Mi tez sie sprawdzilo przy pierwszej ciazy
Przygotujcie sobie nitke, obraczke swoja, i miarke krawiecka!!!
Zawiescie obraczke na nitce i nad miarka trzymajcie ja, i tak jedzcie zaczynajac od 18 cm i dalej, jesli obraczka zacznie sie krecic np nad 24 to znaczy ze w wieku 24 lat zajdziesz w ciaze!!!! Jesli sie kreci w kolko to bedzie dziewczynka
Jesli wahadlowo to chlopczyk!!!!!
Czekam na Wasze opinie i zycze udanej zabawy!!!!
Podchodzcie do tego z przymruzeniem oka
Snami sie nie stresuj ,mi tez sie zdarzaja takie koszmarki. To podobno zupełnie normalne ,zwłaszcza w 2-gim trymestrze. Pojawia sie w nas coraz wiecej obaw o zdrowie dzidzi i potem te obawy znajdują swoje ujscie w tych okropnych snach. A wszystko dzieje sie oczywiście podświadomie...i w tym cały problem...
no ochota jest tylko z siłami nie najlepiej (praca, dom, zbuntowane dziecko, rosnacy brzuszek) ja myślę że to ukrwienie narządów też robi swoje - taka przyjemność potem się śni jak sobie tam krew lepiej krąży