Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lana Oilatium to jest zwykły olejek parafinowy w którym się kiedyś dzieci kąpało. Ja przez pierwszy miesiąc stosowałam tylko Oilatium, żadnych płynów, oliwek (wysuszają skórę) i balsamów. Moim zdaniem jak naj mniej chemii i u mnie się to sprawdziło.
Chociaż wiem że jest inaczej, ale jakoś tak mam:-)Mam Oilatum w domu i mam wrażenie, że to nie myjeChociaż wiem że jest inaczej, ale jakoś tak mam:-)

szuszu bo to się jeszcze wody używa![]()

szuszu bo to się jeszcze wody używa![]()

Oli a Ty się lepiej pakuj a nie dyskutuj![]()

a nie rozważasz w ogóle tego Gdańska do porodu? Wygodniej by Ci było...

) to napisze tylko tyle, ze jego podaje sie w pierwszej fazie porodu. Myslalam o tym, ale nie mam zamiaru czekac tyle czasu z bolami w szpitalu, pojade jak bede miala juz glowke na wierzchu 
Kiedys na katar u dziecka kazali przemywać nosek wacikami nasaczonymi w przegotowanej wodzie :-)
Co do Dalarganu ( nie jestem chyba w temacie) to napisze tylko tyle, ze jego podaje sie w pierwszej fazie porodu. Myslalam o tym, ale nie mam zamiaru czekac tyle czasu z bolami w szpitalu, pojade jak bede miala juz glowke na wierzchu
![]()