reklama

Torba do szpitala

reklama
i to wlasnie przekonuje mnie do drugiej cc ... w uk proznociag i kleszcze to norma a ze po jednej cc juz nie wolno podac oksytocyny wiec jesli cos pojdzie nie tak przy normalnym boje sie ze w ruch pojda kleszcze lub proznociag ... z dwojga zlego wole juz cc ...

.isunia dlaczego nie wolno podać oksytocyny po cc?? szczerze to po raz pierwszy się z tym spotykam;-).

.isunia dlaczego nie wolno podać oksytocyny po cc?? szczerze to po raz pierwszy się z tym spotykam;-).
karolinna takie info przekazal mi tutejszy gino ... wyjasnil to iz po podaniu oksytocyny ktr wywoluje skurcze szybko i dosc silnie moze dojsc do pekniecia poprzednich szwow, mowiac krotko oksytocyna mocno zwieksza ryzyko porodu naturalnego po cc :sorry2: ... takie info dostalam, gino na 100% zapewnil ze w moim przypadku oksytocyna absolutnie nie wchodzi w gre ...

ja jak ostatnio pytałam czy będzie kolejne cc bo 2 razy miałam ruszany brzuch (operacja torbieli i cc) to moja ginka powiedziała, że raczej nie ale nie będą mnie męczyć za długo i że jak poród nie będzie postępował to po 2-3 godzinach mnie pokroją.
wolałabym nastawić się na kolejne cc i byłby spokój

Karina - a jaką masz wadę jesli mogę spytać , ze względu na co zlecono ci CC ?? Pytam bo mam problem z oczkami i będę miała badania pod tym kątem ..

Sanya - wywieście ogłoszenie w bloku, mój znajomy na bemowie w taki sposób ma wynajęte miejsce od kogoś kto ma dwa, ale narazie tylko jeden samochód i płaci za nie z tego co pamiętam jakies 150zł miesięcznie ..

w zasadzie tak...
choć szczerze mówiąc nie jestem do niej przekonana w 100%:sorry2:

Cholerka, że też zawsze trzeba iść na kompromis - my będziemy mieli dom ale kawał drogi od centrum gdzie oboje pracujemy mimo, że to nadal będzie warszawa. Ehhh może kiedyś jakiś dom na mokotowie albo żoliborzu :sorry2: tam są takie magiczne miejsca :sorry2:

Aniam141 - ja mialam wade -4,5 ale jestem po laserowej redukcji i po zbadaniu siatkowki stwierdzono ze jest ona " mocno rozrzedzona" czy cos w tym stylu.

Szkoda ze ucieklyscie z Tarchomina :-(

Agata - ja mieszkam na żoliborzu , jest super .. czasem tylko lusterka kradną , ale ogólnie cicho i zielono ... co do mokotowa, to poza inną magią są tam jeszcze magiczne ceny ..:))..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry