agata806
Fan(ka)
a ja na aluzyjnejmiło wspominam okolicę
ehhh wiecie co... narzekam na tą warszawę, ale ciężko będzie mi sie z niej wyprowadzić...
To już decyzja podjęta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a ja na aluzyjnejmiło wspominam okolicę
ehhh wiecie co... narzekam na tą warszawę, ale ciężko będzie mi sie z niej wyprowadzić...
i to wlasnie przekonuje mnie do drugiej cc ... w uk proznociag i kleszcze to norma a ze po jednej cc juz nie wolno podac oksytocyny wiec jesli cos pojdzie nie tak przy normalnym boje sie ze w ruch pojda kleszcze lub proznociag ... z dwojga zlego wole juz cc ...
w zasadzie tak...To już decyzja podjęta?

karolinna takie info przekazal mi tutejszy gino ... wyjasnil to iz po podaniu oksytocyny ktr wywoluje skurcze szybko i dosc silnie moze dojsc do pekniecia poprzednich szwow, mowiac krotko oksytocyna mocno zwieksza ryzyko porodu naturalnego po cc.isunia dlaczego nie wolno podać oksytocyny po cc?? szczerze to po raz pierwszy się z tym spotykam;-).
... takie info dostalam, gino na 100% zapewnil ze w moim przypadku oksytocyna absolutnie nie wchodzi w gre ...w zasadzie tak...
choć szczerze mówiąc nie jestem do niej przekonana w 100%![]()
tam są takie magiczne miejsca