reklama

Torba do szpitala

i to wlasnie przekonuje mnie do drugiej cc ... w uk proznociag i kleszcze to norma a ze po jednej cc juz nie wolno podac oksytocyny wiec jesli cos pojdzie nie tak przy normalnym boje sie ze w ruch pojda kleszcze lub proznociag ... z dwojga zlego wole juz cc ...

Isunia- mnie też by przekonało :tak::tak: brzmi strasznie:no:

Karina- ale miałaś przygody:tak: szwagier twardziel,mój by zemdlał :tak: a ten Jupiter to koło mnie zaraz :-)

reklama
No ale ciesze sie ze choc on byl ze mna, w pewnej chwili bylo mi bardzo zimno i gdy szwagier trzymal mnie za reke jego cieplo do mnie przechodzilo i przestawalam sie trzasc. .
i tego karina ci strasznie zazdroszcze ... mojego m na operacyjny nie wpuscili :wściekła/y::wściekła/y: ... strasznie sie balam byc tam sama ... szczescie w nieszczesciu ze calkowitym zbiegiem okolicznosci jedna z poloznych okazala sie stara stara kolezanka mojego m jeszcze z oazy ... dziewczyna duzo mi pomogla - szczegolnie gdy anestozjolog wkuwal sie w kregoslup ... bede jej wdzieczna do konca zycia !!!!

teraz przy cc moj m moze byc ze mna ...

Sanya - to na jakiej ulicy Ty mieszkasz jeśli mogę spytać ?? Bo rodzice moi mieszkaja na miedzianej dokładnie na tyłach Jupitera ,, a ja tam się wychowałam :)) ale ten świat jest mały ..

Na Łuckiej miałam sporo znajomych z podstawówki ale częśc starych bloków zburzyli i sporo ludzi się wyprowadziło .. co do twojego samochodu, to wszystko jasne , to zawsze była dość bandycka okolica, no i część tych typków pewnie jeszcze tam mieszka .. lepiej naprawdę załatwić sobie ten parking podziemny..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry