Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) zdecydowalam ze wole CC. Bylam troszke nieszczesliwa na poczatku ale oswoilam sie z ta mysla i teraz chce powtorki. 

i to wlasnie przekonuje mnie do drugiej cc ... w uk proznociag i kleszcze to norma a ze po jednej cc juz nie wolno podac oksytocyny wiec jesli cos pojdzie nie tak przy normalnym boje sie ze w ruch pojda kleszcze lub proznociag ... z dwojga zlego wole juz cc ...(przez proznociag albo kleszcze)
Podal sie za mojego meza zeby go wpuscili i juz zostal ( bo plakalam mamie przez tel ze mi smutno samej, ona miala byc ze mna no i moj Adam). Powiem Wam ze na sali bylo tak wesolo ze musialam szwagra uspokajac bo balam sie ze mnie krzywo zszyja. Szwagier z lekarzem i moim mezem na telefonie sie dobrali
. No ale ciesze sie ze choc on byl ze mna, w pewnej chwili bylo mi bardzo zimno i gdy szwagier trzymal mnie za reke jego cieplo do mnie przechodzilo i przestawalam sie trzasc. No i na biezaco zdawal mi relacje " o widac czarne wloski", "wszystko ok z dzidzia" a ja po kazdy takim zdaniu plakalam ze szczescia...