• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Torba do szpitala!

No ja też sobie tego na razie nie wyobrażam, ale to jedyne wyjscie dla męczącego się dzieciaczka, a jego to raczej nie boli. Pamietam że moja siostra tak robiła synkowi i czasami aż uśmiechał sie po tym z ulgą, no bo od razu i brzuszek był mięciutki jak kupka wyszła.

reklama
Kotek to mnie pocieszylas...:-D martwilam sie czy oby on nie jest "za lekki" do szpitala. Jezeli ty masz podobny to chyba bedzie przydatny.:tak::tak:

I macie rację z tymi szlafrokami. :tak:
Ja miałam taki mięciuchny, gruby i tak się mi było w nim gorąco, że szok. A był dopiero początek kwietnia.
Chyba też sobie kupię taki cieniutki jeszcze i tamten wypakuje.

dziewczyny stanowczo odradzam grube szlafroki. na salach poporodowych zazwyczaj (przynajmniej u nas) nie otwierają okien, żeby nie przeziębić maluszków, a temperatura jest dość wysoka, więc ew. jakiś lekki, cieniutki się przyda na odwiedziny

reklama
Ja Was wcześniej już posłuchałam, i kupiłam sobie szlafroczek razem z koszulką z leciutkiej i cienkiej bawełenki. Gdyby nie to, to też bym sobie ten Avonowski sprawiła bo jest śliczny. A stwierdziłam, że jednak mężowski szlafrok z grubego materiału to nie jest najlepszy pomysł na czerwiec.

Wczoraj za to uśmiałam się z miny mojego Męża, bo złapał mnie jakiś ból w połowie pleców, tak na wysokości nerek i nie mogłam się podnieść z tapczanu. Przypuszczam że to hmmm, mówiąc nieelegancko - gazy mi się trochę zatrzymały i mnie wzdęło. Czasem mi się to zdażało i przed ciążą, więc znam ten ból, ale wtedy to przynajmniej widać to było po brzuchu. A mój MałyŻonek się przestraszył i z paniką w głosie pyta czy to może być ból porodowy tzw. z krzyża. Żebyście jego minę widziały.:-D :-D :-D Po czym mnie ochrzanił, że torba nie spakowana a powinna być już gotowa i trzymana pod ręką, bo jakby co to co on zrobi???:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry