reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Torba do szpitala!

Rogala też już namierzyłam - ten w pszczółki mnie zachwycił :-)
Widziałam takiego w akcji - świetnie się sprawdził. Karmiąca mama siada, zakłada go sobie z przodu na brzuch (kładnie na kolanach) i na tym (trochę między sobą i rogalem) układa dziecko. Podobno super wygodne.
Tylko zastanawia mnie, że nie ma podanych wymiarów. W jednym sklepie widziałam strasznie małe - a ten u znajomych był znacznie większy :confused:

Koszulę z dziurkami dostałam od koleżanki ale jeszcze nie testowałam - fajnie że mówicie, że się przydaje :-)

reklama
Esia dzięki za instrukcję, w głowę zachodziłam jak ma służyć ta śmieszna poduszka.
Co do wymiarów, to faktycznie nikt ich nie podaje, chyba trzeba podpytać sprzedających.

Sorga, wyjęłaś mi to pytanie prosto z ust. Tak mu się przyglądałam kilka minut i myślałam co z tym fantem zrobić. Jedno dziecię już karmiłam, ale i tak nie wiem do czego tego rogala "przypiąć":tak:

Esia i Szopka - widziałam te rogale na żywo w sklepie i to taniej!!! Jeśli chcecie kupić to chyba za ok. 35 zł są w sklepie. Obok Geanta na Pradze jest zrobiony wielgachny sklep z rzeczami dla dzieci - jest po prostu wszystko!!! No i tam są też te rogale. Jak będziecie chciały to dam Wam namiary.:-)

Dziewczyny taka poducha rogal w użyciu wygląda tak:

I najlepiej żeby była jak najdłuzsza około 170-180 cm, bo wtedy będzie nam wygodniej. Ja też zamierzam taka kupic.

Również dla dzidzi mogą byc przydatne:

Dlatego ważne jest żeby była długa, podejrzewam że tam gdzie nie podaja rozmiarów oznacza że jest krótka, ale może się mylę.

reklama
Do góry