reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Torba do szpitala!

reklama
Nie mam żadnych opinii nt. tych laktatorów.
Ja mam Avent ISIS (sama go kupiłam dla siostry, ale jej się nie przydał) - nie jest elektryczny, ale mam nadzieję, że będzie wystarczający.

Zapomniałam Wam się pochwalić, że zaczęłam zakupy do torby do szpitala :-) - lepiej późno niż wcale ;-)
Czekam na piżamkę, kupiłam dziś majki Hartmanna, podkłady Bella i podkłady higieniczne Seni.
Wiele to tego póki co nie mam - ale początek juz jest :-)

Brawo Luka, ja na szczęście zaczęłam gromadzić rzeczy do szpitala wcześniej, dzięki temu jak musiałam teraz leżeć to już miałam wszystko. Przyznam, że błogosławiłam się za tą przezorność, bo jakby mąż miał mi kupować...... oj :tak: :-D

Luka
Czy te majtki to jakieś szczególne? Różnią się poszczególne firmy między sobą? Czy można kupić którekolwiek?

P.S. Gratulacje. Ja też się muszę w końcu za to zabrać. Szlafroka chyba w końcu nie kupię - liczę że będzie ciepło :-)

Efilo ja kupiłam takie polecone przez położną i moją lekarkę, dodatkowo sprawdzone po porodzie przez moją siostrę.
Dziwnie wyglądają - są z takiej siatki (wielorazowe), przewiewne i dobrze trzymające podkład poporodowy.
Te majtki Hartmanna kosztują w sklepie medycznym 3 zł za sztukę. Są rózne rozmiary. Porównywalne ceny są na Allegro NAJTANIEJ ORYGINALNE majtki poporodowe HARTMANN (182225268) - Aukcje internetowe Allegro

Monika777 - :-) nie wiem co by było jakby mój mąż musiał się zabrać za te zakupy :-)

Esia nie stresuj się - zdążymy :-)

reklama
Dziewczyny mężowie w sytuacji kryzysowej potrafią się sprawdzić w robieniu dobrych zakupów - mój małżonek się sprawdził... Co prawda wisiał cały czas na telefonie kupując klapki czy pakując rzeczy do szpitala, ale znalazło się w niej wszystko czego potrzebowałam :-)

Odradzam wam kupowanie grubego szlafroka - jeśli któraś ma zamiar specjalnie do szpitala kupić. W szpitalnych salach było bardzo gorąco teraz wiosną, a co będzie w czerwcu to nie wiem :szok:, na pewno szlafrok frotte się nie przyda, lepsza będzie satynka lub lekka długa bluza. A tak prawdę mówiąc wiele kobiet bez skrępowania chodzi w samych koszulach i to całkiem krótkich...

Do góry