Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja biore ciepla czapke, w piatek.mam cc wiec juz blisko dlatego wole cieplejsza wziasc..bawelniana tez bede miala najwyzej cieplej nie zaloze tylko bawelniana i kaptur. W sumie to i tak tylko do auta.
ja chyba tylko bawełnianą bo ma kapturek przy kombinezonie ... jak będziemy wracać autkiem z moja mamą, a jak wózeczkiem na piechote to zobaczymy jaka bedzie pogoda
Moje torby spakowane
Musze dopakowac tylko koszule do porodu, ubranie na wyjscie dla mnie i jeszcze dokupic te majtki poporodowe
Dla malego mam chyba wszystko
Manka malo tego....ja dzisiaj sprawdzalam czy aby na pewno wszystko spakowalam no i oczywiscie.dopakowalam laktator tak w razie czego...no i kosmetyczke spakowalam no tego nie zrobilam wczesniej i doszla mi jedna torba tzn torebka ktora na codzien nosze
No wlasnie troche malo mi sie wydaje.. Jak czytam, ze Wy to AZ w podreczne torby pakujecie no to ja nie wiem co musialabym jeszcze nawpychac, zeby mi sie taka torba przydala
Kazda z Was ma laktator ? Ja jeszcze nie kupowalam.. mialam plan kupic po porodzie jak cos
Manka podziwiam mi sam kocyk zajal 1/3 torby plus pampersy i chusteczki to juz zapelniona polowa. A jeszcze wpakowalam dwie pary leginsow, dwie koszulki, koszule, kosmetyczke, klapki itp... i wyszla cala torba moze nie jest wybitnie duza, ale na pewno nie zmiescilabym sie tak jak Ty i jeszcze zostawilam miejsce na wode i kapcie a laktatora nie biore. Olus bedzie robil za laktator