Świetny ten komplet
mama mateuszka te mebelki, i jak na szafe biurko, polki lozko to calkiem niedrogo

tylko jak na mojego to zbyt dorosłe
biurko na razie nie potrzebne, do rysowania mam w planie kupić stolik i krzsełko mammuta z ikea :-)
a ja byłam dziś ww jagódce zapisac synka ale powiedziano mi ze mam przyijsc 1 marca wtedy bede zapisy.. nie wiem tylko czy na wszystkie roczniki czy tylko na ten rok.. Musze dopytac.
A jesli chodzi o ubranka dla młodewgo to najczesciej poluje w szmateksach. Ubrania najlepszych marek, nie zniszczone, naprawde firmówki nawet z metkami, czasem gdzies na promocjach. Wczoraj bylismy w bydgoszczy w galerii pomorskiej, w h&m takie wyprzedaze, ale juz naprawde resztki rozmiarów przecenione o 70% to sie nazywa okazja. Bielizne typu body, pizamki, skarpetki i rajstopki kupuje nowe, najczesciej w pepco

Nie ukrywam ze allegro to strona na która wchodze kilkanascie razy dziennie a to kurteczka jest potrzebna, ato moze buciki obejrze itd. w realu czasem na wyprzedazy uda mi sie cos wygrzebac ale jak to z reala trzy prania i nie wiadomo czy to bluzka czy sukienka