reklama

Toruń

reklama
Hej dziewczyny :) a na czym w tym biznesie zarabiac? Na kawie i soczkach? Czy bawialnia bedzie płatna?
Poza tym z tego co kiedys tu czytałam to jest kilka takich miejsc w toruniu gdzie można pojsc z dzieciakiem łosiowisko, www.chata-skrzata.pl aqua park na hallera :)

właśnie kochana w gastronomi jest super przebitka na kawach i herbatach - poza tym ciacho i coś dla dzidzia do zjedzenia mógłby być płatny ale nie za wiele żeby nie przestraszyć - chociaż jak będzie płatny to zrobi się poprstu plac zabaw z kawiarenką a nie kawiarnia dla mam ;/
oj ciężko

fajne te kawiarenko-bawigraje. musze usiasc i dobrze poczytac o nich
. ale dzis mi tak glowa peka że juz nie widze dobrze na oczy.
a za chwile na kontrole z Matim.

reklama
Witajcie Torunianku!
Ja mam dzisiaj kiepściutki dzień pt. "Nie chce mi się". Jakoś zwaliłam się z łóżka. Mały mi w tym dopomógł wieć jestem dziewczynki! Właśnie przed chwilką wpadł kurier z kareta dla mego królewicza. Jak się śpioch obudzi to zrobię jemu przymiarkę do wózeczka.
luuuzna, mama Mateuszka - pomysły super. Luuuzna a jak tam wyniki badania respondentów?
Ja też słyszałam,że w salach zabaw rodzice mogą kawki się napić, ale szczegółów nie znam, bo nigdy tam nie byłam!
Dziewczyny jak macie ochotę to piszcie gg 5155020

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry