Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też jestem za spotkaniem ale może wiosną,co?Teraz jest taka pogoda że wychodzić się nie chce,no i wtedy rechotce też by pewnie bardziej pasowało-przecież za chwilę ma urodzić.A ja jutro mam USG ale pewnie płeć poznam za kilka tyg dopiero.

Dobry pomysł z wiosną. A co do usg to nawet jak będziesz miała określoną płeć to weź na to margines błędu. ;-)
W sumie w okolicach 13 tc narządy różnią się jedynie kątem nachylenia więc to dość spora loteria określanie tak wcześnie.
Jak miałam usg w 13 tc to mój gin miał jakiś zabieg w szpitalu i przysłał swoją koleżankę. W sumie były tam 4 lekarki - w tym 2 stażystki i wszystkie jednym głosem, że będzie chłopiec a tu psikus i ptaszek odleciał
Trzymam kciuki za wynik usg , aby było wszystko dobrze!
Rechot - A co u Ciebie?
Mi Koch jako pierwszy powiedział, że będzie chłopak i był tego pewny na 100% (koło 18 tc był chyba) a potem Migda na USG 4d powiedział, że chlopak no i byłam pewna (chociaż juz Koch mnie wtedy przekonał) Nasz synus kochał pokazywać pinolka na USG 

Rechot urodziła w tłusty czwartek swojego Tomusia, podpatrzyłam na Lutówkach
:-)hey laseczki ma swojego ponczusia
urodziłam Tomeczka 3280 54cm i 10 punktasów
ale cesara mi się przyliczyła
masakra
no i przegrałam walkę o cycka niestety bede sciągać pokarm i podawać bo Tomus nie ssie
narazie adaptujemy się w domu jak znajde chwilke napisze wiecej
ja tez jestem za spotkaniem ale na wiosne narazie siedze i zajmuje sie moją kijaneczką