reklama

Toruń

hey laski
my w pon wybieramy się do bydgoszczy do szpitala mały po tej infekcji ma agranulocytoze niestety jesteśmy przerażeni proszę pomódlcie się o nasz szybki powrót do domu

reklama
napisze napisze staramy sie nie panikować ale się kurde nie da na dzień dobry zanim trafimy do szpitala kazali mi i chłopu porobić w trybie przyspieszonym badania miedzy innymi HIV - myślałam że zemdleje jak to usłyszałam - wyniki mamy bardzo dobre więc to chyba nic dziedzicznego

Pogoda nieco dziś ładniejsza więc jak tylko się Nelcia obudzi to czmychamy na spacerek! Powiem Wam, że od czasu kiedy stwierdzono u Kornelci skazę i jestem na diecie eliminacyjnej to ona się bardzo zmieniła i jest taka super grzeczniutka i kochana. To już nie jest ta maruda, którą miałam kilkanaście dni temu. Dodatkowo udało się nam już wyrobić jako taki rytm dnia, szczególnie jeżeli chodzi o wieczór, noc i przedpołudnie. Popołudniami jest różnie - bo to jej czas maksymalnej aktywności. Wieczorkiem jednak już jak w zegarku kąpanie, karmionko i spanie. Dzięki temu, że wszystko się ładnie udaje zaczęłam chodzić wieczorami na basen, a tatuś bez problemu zostaje z Małą! Ale mi te wyjścia dobrze robią!

Mamy już też ustalone termin chrztu - ostatecznie padło na 19 września i już się głowie jak ja pomieszczę gości w domu, bo o zrobieniu poza domem gościny nawet nie myślę.

no widzisz jak masz dobrze :)
Udanego chrztu!

luuuzna a ty już na pewno po zdanym egzaminie. Gratulacje

Ja mam chrzciny 22 sierpnia właśnie w piątek wyjeżdżamy na 2 tyg bo chrzciny są u mnie w domu rodzinnym. W Toruniu niestety też byśmy się nie pomieścili. Po chrzcinach jak będzie ładnie pojedziemy nad morze. Już się nie mogę doczekać.

Dzięki:) Zdałąm zdałam :tak: od października wracam ;-)
I Tobie serce powodzenia na chrzcie :) A gdzie chrzcicie?

widzialam fotki kasiucha na facebooku - laska jak z obrazka :)

NOWY KLUBIK MALUCHA - TORUn

Chcę założyć nowy klub malucha w Toruniu, raczej w centrum dla dzieci 1-3 lat.
Pragnę zapewnić dzieciom rodzinną atmosferę, kontakt z rówieśnikami( czego
często brakuje takim maluszkom), naukę przed urozmaiconą zabawę itp. grupa
liczyłaby 10- 15 dzieci, kadra pedagogiczna.

hymmmm nie moja kategoria wiekowa narazie

od 15 września rusz aqua baby - przyjmuja zapisy wstępne na swojej stronie

A kiedy rusza ten klub? :-D Jak od przyszłego roku...nie no żartuje ;-)
Chcesz zapisać Tomka na aqua?

Ja dałam Weronisie do żłobka jak jeszcze nie miała skończonych 7 miesięcy (chodzi do kłapouchego, na ul Chrobrego) i płacę 550 zł może i to nie najtaniej ale nie robią problemu jak odbiorę ja troszkę później i opiekę ma super.

Łał :) wiadomo że taniej niż niania. Ja mam dylemat, bo z jednej strony studia i dom, ale z drugiej druga wypłata by się przydała w domu. No odliczając żłóbek to pół wypłaty, ale lepszy rydz niż nic :no: a studia nie zając...eh sama już nie wiem.

Miało być wcześniej ale za małe skurcze chociaż wreszcie są.Mam nadzieję że na dniach,może w tym tygodniu jeszcze.A czop-nie sądzę,z Mikołajem nic takiego nie zauważyłam tylko przed północą zaczęły odchodzić mi wody.
Wszystko przygotowane do zabrania tylko czekam.A to mój brzuś z wczorajszych urodzin.

Najlepszego :)
Ale brzuchol :-)

Hejo Kobitki,

normalnie nie mam czasu na bb :-( więc nie odpisuję wszystkim :sorry:

Moniś miałam wczoraj pisać ale nie dałam rady... Wszystkiego co najlepsze kochana w dniu urodzin, przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania !!!

Zielona- ja zdecydowanie odradzam Nadie... jest ich pełno... ale Nina i Eliza piękne, szczególnie to ostatnie :tak:

A mi się Laura podoba :tak: Szkoda że tylko mi :-D

hey laski
my w pon wybieramy się do bydgoszczy do szpitala mały po tej infekcji ma agranulocytoze niestety jesteśmy przerażeni proszę pomódlcie się o nasz szybki powrót do domu

Boziu! Oby wszystko było dobrze!!

My na wsi u dziadków :) Jutro wracamy do domu ;-)
Aluś zdrowy i wesoły :)

a co tu tak cicho??
luuuzna mi powrót do pracy bardzo dobrze zrobił, a i Weronika szybciej się uczy i nie płacze przy obcych. W tej chwili nie wyobrażam Sobie siedzenia w domu na wychowawczym, choć przyznaje była i taka koncepcja:)

hey laski
wróciliśmy do domu ale niestety tylko do wtorku, badania wychodzą źle i szukaja dalej przyczyn tego stanu jedyne co nas pociesza to to że jestesmy pod opieką dobrych hematologów i onkologów oby wszystko skończyło sie dobrze jestem wrakiem i kłębkiem nerwów

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry