• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Toruń

reklama
na pewno wszystko będzie dobrze, nam też przedstawiali najczarniejszą wersję, ale na szczęście nie jest tak źle, trzymamy kciuki żeby wszystko szybko się wyjaśniło :)

a co tu tak cicho??
luuuzna mi powrót do pracy bardzo dobrze zrobił, a i Weronika szybciej się uczy i nie płacze przy obcych. W tej chwili nie wyobrażam Sobie siedzenia w domu na wychowawczym, choć przyznaje była i taka koncepcja:)

Tylko że ja studiuję ;-)
i zapewne będę się uczyć dalej ;-) Czyli dalej 1 wypłata+koszty studiów+opieka nad małym+kombinowanie z kim go zostawić...

hey laski
wróciliśmy do domu ale niestety tylko do wtorku, badania wychodzą źle i szukaja dalej przyczyn tego stanu jedyne co nas pociesza to to że jestesmy pod opieką dobrych hematologów i onkologów oby wszystko skończyło sie dobrze jestem wrakiem i kłębkiem nerwów

Ania a ja wierzę, że będzie dobrze ;-) Nie łam się! To nie pomaga :no: Tomuś jest w dobrych rękach i wierz w lekarzy! Jak są zaje.... to są :-)

Hej laski!Chyba zostanę mamą wrześniową.Nie jest za optymistycznie,jak nie urodzę do dnia terminu to 30.08 może dać mi skierowanie do szpitala.

Spoko - kiedyś na pewno urodzisz :-) A czy ważne kiedy? Grunt żeby dziecko było zdrowe :tak: Data chyba nie jest istotna ;-)?

witajcie!
pamietacie mnie??
nie zagladalam tu, zrobilam sobie przerwe od bb, ale jestem, i mam nadzieje zebede czesciej zagladac, u nas nic ciekawego, Olek rosnie jak na drozdzach, wazy 10 kg, i chodzi sobie sam w lozeczku, zebow nadal brak:)

ta teraz dała --jaaaaaaaaaaaa--- nie wiesz zapomniałyśmy cię na zawsze he he he he
czegoś po weselu wsiunkła ?

witajcie!
pamietacie mnie??
nie zagladalam tu, zrobilam sobie przerwe od bb, ale jestem, i mam nadzieje zebede czesciej zagladac, u nas nic ciekawego, Olek rosnie jak na drozdzach, wazy 10 kg, i chodzi sobie sam w lozeczku, zebow nadal brak:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry