reklama
hey
no Tomek juz sam siada bez problemu z leżącego i podciaga się do stania w wyrku i przy wersalce sam postoi i za chwile Bam na pupkę - ale manualnie znaczy mała motoryka to gorzej chwytanie obracanie itp no jak widać w genach się ma takie rzeczy więc będzie niezgraba po tacie
LoL
ja podaje jak kasiuch strzykawką tak zeby na bank przełknął jak narazie nie protestował
a wogóle to cześć wszytkim
my se nadal chorujemy a co se będziem żałować mamy jeszcze antybiotyk na doleczenie mam nadzieję że na wszytkich świętych to przymrozi już i chorubska nie będą fruwały i pójdziemy na groby normalnie jak ludzie ;/
a na film tez bym się wybrała ale Tomek musi być zdrowy
ale byłoby fajnie się z wami spotkacj kochane moje się steskniłam :* i trza facetów poobgadywać i o dzieciahc poplotkować i wogóle i wogóle
no Tomek juz sam siada bez problemu z leżącego i podciaga się do stania w wyrku i przy wersalce sam postoi i za chwile Bam na pupkę - ale manualnie znaczy mała motoryka to gorzej chwytanie obracanie itp no jak widać w genach się ma takie rzeczy więc będzie niezgraba po tacie
Rechot no fakt bo nasze chłopaki w tym samym wieku są :-) a siedzi już sam? bo Mati chwilę siedzi ale jak tylko za bardzo sie przechyli w jedną stronę czy spojrzy w górę to zaraz leci nie potrafi utrzymać równowagi![]()
Hej dziewczyny! Ale naskrobałyścieJa ostatnio w wirze różnych zajęć, w dodatku Maciuś dostał anginę i chodzę wiecznie niewyspana.
Anita super zdjęcia wstawiłaś - mi się rzuca porządek u Ciebie w domku! U mnie ciągle totalny chaos.
Dziewczyny macie jakieś dobre sposoby jak podać dziecku antybiotyk, żeby nie było na siłę? Ja na razie innego sposobu nie znalazłam i aż mnie ciary przechodzą jak pomyślę, że do piątku będę dwa razy dziennie walczyć z podaniem tego ohydnego w smaku lekarstwa...
ja podaje jak kasiuch strzykawką tak zeby na bank przełknął jak narazie nie protestował
pewnie wybierasz się w rodzinne stronySposobu na antybiotyk nie mam. Moja Natalka połykała wszystko bez żadnego trudu.
Jeśli chodzi o kino mogę się wybrać w niedziele bo w listopadzie mnie nie będzie więc jeden seans ominę.
a wogóle to cześć wszytkim
my se nadal chorujemy a co se będziem żałować mamy jeszcze antybiotyk na doleczenie mam nadzieję że na wszytkich świętych to przymrozi już i chorubska nie będą fruwały i pójdziemy na groby normalnie jak ludzie ;/
a na film tez bym się wybrała ale Tomek musi być zdrowy
luuuzna
Mama Alanka
Hej
A mi facet wrócił, wziął urlop, więc korzystamy z chwil w rodzinnym gronie
Miałam iść na ten seans, ale jakoś leniliśmy się w niedzielę.
Ooj Ania kiedy skończą się męki Tomka? Nie mogę już czytać, że u Was ciągle jakieś lekarstwa, antybiotyki :-( ucałuj tego aniołka od ciotki
Paulina jak ja tęsknię za Guciem
Alek zaczął puszczać się podpórek, więc niedługo pewnie pobiega z kumplem
Strzeżcie się narody 
Monika na kiedy termin?
Anita ale spryciarza masz ;-)
lil maja ja nie mam i dawałam na siłę ;/ Aluś na widok butelki zamykał paszczę...
Mikka stęskniłam się
Jak nasz mały aniołek z różkami?:-)
A mi facet wrócił, wziął urlop, więc korzystamy z chwil w rodzinnym gronie
Miałam iść na ten seans, ale jakoś leniliśmy się w niedzielę.
Ooj Ania kiedy skończą się męki Tomka? Nie mogę już czytać, że u Was ciągle jakieś lekarstwa, antybiotyki :-( ucałuj tego aniołka od ciotki
Paulina jak ja tęsknię za Guciem

Alek zaczął puszczać się podpórek, więc niedługo pewnie pobiega z kumplem

Monika na kiedy termin?
Anita ale spryciarza masz ;-)
lil maja ja nie mam i dawałam na siłę ;/ Aluś na widok butelki zamykał paszczę...
Mikka stęskniłam się

lil_maja
Fanka BB :)
Dziewczyny dzięki za wszystkie porady! Daję więc na siłę i jakoś idzie. Od dziś jeszcze kaszel leczymy, bo jakiś taki brzydki się zrobił - co mi się z anginą nie kojarzę. Więc dodatkowo daję dwa razy dziennie paskudny deflegmin - 4x dziennie Maciuś wpada w wielką rozpacz. No ale co robić. Byle do piątku! Pozdrawiam Was serdecznie, zupa mi kipi i nie mogę tak do końca nadrobić wszystkich postów..
reklama
malinka009
Fanka BB :)
:*******ejjj my za toba i guciem tez daj znac jak wrocisz trzeba sie umowic na spacer!
łłłłoooo matko zazdroszczę takiego fiołaMalinka dzięki :-) co do porządku to ja mam trochę fioła na tym punkcie tzn nie jestem może aż taką "pedantką" ale nie lubię jak coś leży nie na swoim miejscu :-)

Bobomama24 ja już mam doświadczenie już to przerabiałam także spoko dam radę:-);-) Przemcia tak nauczyłam że jak miał 3 latka i poszedł do przedszkola to panie się nachwalić go nie mogły jakie to zdyscyplinowane dziecko bo za każdym razem jak skończył się czymś bawić to odkładał zabawkę na miejsce![]()

wiesz co Rechot z racji zawodu mogę Ci doradzić żebyś jeszcze mu na to stanie nie pozwalała- to zdecydowanie za szybko- najpierw mała motoryka tak jak napisałaś. Mój się też wcześnie wyrywał do stania, ale ja go za każdym razem z powrotem na czworaka- to ważny etap w rozwoju dziecka! A jak zacznie samodzielnie stawać to zapomni o raczkowaniu. Ale to tylko moja skromna uwagahey
no Tomek juz sam siada bez problemu z leżącego i podciaga się do stania w wyrku i przy wersalce sam postoi i za chwile Bam na pupkę - ale manualnie znaczy mała motoryka to gorzej chwytanie obracanie itp no jak widać w genach się ma takie rzeczy więc będzie niezgraba po tacieLoL

Luuuzna- no no trzeba się jakoś szybko zgadać

Zielona- szok jak ten czas leci!!! A jak się tak ogólnie czujesz ???
A wiecie, że z młodym zaczęliśmy chodzić do kościoła na msze na Józefa- jest taka fajna dla dzieci- na 10. Fakt, że mam daleko z rubinkowa ale zawsze do rodziców na kawkę bo mieszkają nie daleko. Msza git- a ja raczej nie kościelna

Monika a jak tam u was ? Jak dajesz sobie radę ? Bartek nie jest zazdrosny o siostrę ???? uściski dla was