reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Toruń

same szlachetne dupki na forum hi hi hi my używamy pampersa premium care bo wg mnie najlepsze :) nie lubię takich grubych pampków a te białe są najcieńsze :) choć active baby też używamy bo na samych białych to byśmy zbankrutowali hi hi hi a chusteczki najlepsze pampers ale wiadomo każde dziecko inne i jednemu odpowiadają a drugiemu nie :)

o my też już jedziemy na pepti od 2 tygodni bo Blania ma skazę a sama zrezygnowała z cycusia z dnia na dzień i zastanawiam się czy aby nie przez to że byłam u diabetologa i miałam obciążenie glukozą bo po badaniu cycuś nagle zrobił się blllllllleeeeee choć mała nie umiała przez 6,5 m-ca pić z butelki :o

Ostatnia edycja:
reklama
sos kurkowy gotowy !!!! sama zbierałam grzyby więc jakbym się jutro nie odezwała to wieniec zróbcie z bardzo kolorowych kwiatów i postawcie mi znicza :D

mi.nu witaj :-)

my byliśmy na zakupkach, ksero zamknięte :wściekła/y: a do solarium to już nie poszłam bo Mati trochę marudny był :dry:

dzisiejszego dnia do udanych raczej nie zaliczam :/

co do mleka to Mati pije jakie nam w ręce wpadnie byle powyżej roku a pieluchy i chusteczki to najtańsze z polo i jest oki ;-):-)

Witam Nową Forumowiczkę :-)

My lecimy na smakowym Juniorze, a od niedawna rozsmakowal sie w bebiko o smaku bananowym. Dzieki luuuzna, najlepsze mleczko na swiecie!
My uzywamy pieluszek i chusteczek z Biedrony i jestem super zadowolona z nich, a co do chusteczek Huggiesow to Ksawika mega uczulają.

My w końcu, jak deszcze przestał lać wyjeżliśmy z chacjenty, oczywiscie w superanckim obuwiu zwanym kolosiki.:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry