reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Trochę starsi uczniowie

reklama
Hmm trudno coś powiedziec bo to że on mówi ze były proste nie oznacza że wyszły oki, a wyniki podobno dopiero pod koniec maja:baffled:
Basiu nie dziękuje dopuki nie zobacze córy po drugiej stronie brzuszka ;-)

u Pauliny rozwiązywali ten test potem w klasie
i Paulina ma 3 pomyłki :happy:
a ile naprawdę to się okaże heh
no i ile byków w mini wypracowaniu :sorry2:

ale nie ma się czym stresować przecież to tylko głupia formalność
:tak:

Wiesz u Konrada tez pewnie robili ale on i tak sie nie przyzna ;-)zreszta on wogole notatek z zajęc nie robi :baffled: wiec nie wiadomo co i jak:crazy:
U niego to było wazna bo od ilości punktów zależy czy do klasy o profilu angielskim sie dostanie...jeżeli wogole skończy podstawówkę!

a jest z czegoś zagrożony ?

mój Bartek na półrocze był zagrożony z angielskiego i muzyki :sorry2:

a Paulina na 3 jedzie ciekawe czy na koniec się wyciąnie na 4
ona potrafin ale jej się nie chce

a dziś dzwonił jej wychowawca że była na wagarach na matematyce :dry:

Konrad na zagrożenie z plastyki i matmy :angry: a na półrocze miał odpowiednio z plastyki 4 a z matmy tez 4! a teraz nawet 2 mu nie wychodzi:baffled:
a wagary oj w koncu sie skonczyły bo od marca w domku jestem ;-) i nie ma gdzie wagarowac hihi

e jak miał 4 to nie postawiął mu 1

ja o Paulinę się nie boję , chociaż szkoda że nie ma motywacji do zdobwania dobrych ocen
gorzej z Barkiem
ale nawet jak nie zda to nie będę płakać przyda mu się powtórka klasy
tylko czy to coś da ?:sorry2:

No i wczoraj kolejny problem wyszedł, bo okazało sie że Konrad nie nosi okularów w szkole... a wada dość duża została określona na -2,0 i -2,25 (cylinder) w domu nosi owszem ale w szkole nawet nikt go w okularach nie widział!!! Jak go przekonać??

reklama
może się wstydzi :sorry2:

u mnie na szczęście jakoś bez problemu poszło chodzenie w okularach
na początku był wstyd ale szybko się przyzwyczaił
ale i dzieci oszczędziły komentarzy

no a minusy to najgorsze i lubią lecieć

Do góry