reklama
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
Hmm trudno coś powiedziec bo to że on mówi ze były proste nie oznacza że wyszły oki, a wyniki podobno dopiero pod koniec maja
Basiu nie dziękuje dopuki nie zobacze córy po drugiej stronie brzuszka ;-)

Basiu nie dziękuje dopuki nie zobacze córy po drugiej stronie brzuszka ;-)
minka_12
Wiesz u Konrada tez pewnie robili ale on i tak sie nie przyzna ;-)zreszta on wogole notatek z zajęc nie robi
wiec nie wiadomo co i jak
U niego to było wazna bo od ilości punktów zależy czy do klasy o profilu angielskim sie dostanie...jeżeli wogole skończy podstawówkę!
wiec nie wiadomo co i jak
U niego to było wazna bo od ilości punktów zależy czy do klasy o profilu angielskim sie dostanie...jeżeli wogole skończy podstawówkę!
a jest z czegoś zagrożony ?
mój Bartek na półrocze był zagrożony z angielskiego i muzyki
a Paulina na 3 jedzie ciekawe czy na koniec się wyciąnie na 4
ona potrafin ale jej się nie chce
a dziś dzwonił jej wychowawca że była na wagarach na matematyce
mój Bartek na półrocze był zagrożony z angielskiego i muzyki

a Paulina na 3 jedzie ciekawe czy na koniec się wyciąnie na 4
ona potrafin ale jej się nie chce
a dziś dzwonił jej wychowawca że była na wagarach na matematyce

minka_12
Konrad na zagrożenie z plastyki i matmy
a na półrocze miał odpowiednio z plastyki 4 a z matmy tez 4! a teraz nawet 2 mu nie wychodzi
a wagary oj w koncu sie skonczyły bo od marca w domku jestem ;-) i nie ma gdzie wagarowac hihi
a na półrocze miał odpowiednio z plastyki 4 a z matmy tez 4! a teraz nawet 2 mu nie wychodzi
a wagary oj w koncu sie skonczyły bo od marca w domku jestem ;-) i nie ma gdzie wagarowac hihi
e jak miał 4 to nie postawiął mu 1
ja o Paulinę się nie boję , chociaż szkoda że nie ma motywacji do zdobwania dobrych ocen
gorzej z Barkiem
ale nawet jak nie zda to nie będę płakać przyda mu się powtórka klasy
tylko czy to coś da ?
ja o Paulinę się nie boję , chociaż szkoda że nie ma motywacji do zdobwania dobrych ocen
gorzej z Barkiem
ale nawet jak nie zda to nie będę płakać przyda mu się powtórka klasy
tylko czy to coś da ?

minka_12
No i wczoraj kolejny problem wyszedł, bo okazało sie że Konrad nie nosi okularów w szkole... a wada dość duża została określona na -2,0 i -2,25 (cylinder) w domu nosi owszem ale w szkole nawet nikt go w okularach nie widział!!! Jak go przekonać??
reklama
Podziel się: