reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Trochę starsi uczniowie

reklama
Ja tez tego nie kuman :-( to jest jego widzi misie albo po prostu lenistwo...
a z drugiej strony może chce zwrócic na siebie uwage :-(
a wygląda całkiem nieźle i to nie tylko moja opinia ;-)

bez zmian nadal ściemnia... :-( ale całe szczęście to nie mój syn i ja nie bede sie stresowac, no i nie moje oczy to on bedzie ślepy...

zmiana tematu::happy:
a ja nie wiem jak namówić moją córkę na jakiś obóz - ona nigdy nie chciała jechać - a moim zdaniem fajnie by było jak by sobie gdzieś pojechała

nie wiem jak ją przekonać - ja co roku jeździłam jak byłąm mała

no właśnie ja chciałam z koleżanką.
Ale koleżanka jedzie na obóz harcerski - a moja Ania tam nie chce jechać - z kimś z grupy się pokłóciła i już nawet na zbiórki nie chodzi.:baffled:
Już sama nie wiem.

reklama
Basiu ja najchętniej to już bym chciała... rodzić i mieć to z głowy i z ciężąru hihihi
a kiedy sie zacznie nie znam dnia ani godziny ;-)

Konrad był 1 na obozie i tez jakoś nie chce jechac a jak juz chce to przynosi takie propozycje że nas na nie nie stać:baffled:

Do góry