Jotemka
Fanka BB :)
Kochane wpadam jak po ogień. U nas ok, dzieciaki zdrowieją, mnie coś bierze, ale nie mogę się poddać ;-)
Natkaa nie mogę się wymienić, bo u mnie wyjadają jeszcze gorące... Czasmi trudno mi się samej załapać na pyszności ;-)
Kupiłam sobie piękny płaszczyk i tylko kasa wydana przeraża ;-) M wyliczył że w przeliczeniu na miesiąc to b.mało, więc kupiłam :-)
A teraz lecę, bo zdrowych musze odebrać z przedszkola i szkoły.
Natkaa nie mogę się wymienić, bo u mnie wyjadają jeszcze gorące... Czasmi trudno mi się samej załapać na pyszności ;-)
Kupiłam sobie piękny płaszczyk i tylko kasa wydana przeraża ;-) M wyliczył że w przeliczeniu na miesiąc to b.mało, więc kupiłam :-)
A teraz lecę, bo zdrowych musze odebrać z przedszkola i szkoły.

jak go zjechałam to zadzwonił i co i na moje wyszło
ale co nerwow straciłam to moje ,generalnie widze ze jakos nerwowi chodzimy on zmeczony zalatany na dwoch etatach ja tez bo wszystko na mojej głowie do tego młodziez jakies ciezkie dni ma ,młoda marudzi okazało sie po wizycie ze trzonowce jej ida
echhhhh to se pomarudziłam
jak nigdy..

ale latanie po urzedach dzis moge zaliczyc do biegow z przeszkodami hahaha ;-) a tak powaznie to odkopałam płyte moja stara z cwiczeniami z pania Cindi i ruszam od jutra bo dzis mnie braknie czasowo bo niedawno wrociłam i za chwile zas lece ;-)