Witam kochane wielodziatki

Joaś super że wróciliście cali i zdrowi może nad morzem naładujesz akumulatorki na maxa co by starczyło na panowanie nad całą ferajną??:-)
Mama05 ja tez jestem w szoku co się dzieje to 3 owódź w tym roku:-(oglądam reportaże w tv i widzę jaki ogrom tragedii dotknął tych ludzi w jednej chwili stracili wszystko :-

-( w Rosji pożary na Ukrainie to samo do tego te gigantyczne upały a u nas powodzie zresztą nie tylko u nas :-(a rząd wymyślił podniesienie stawki vat

no nic żyć nie umierac w tym kraju :-( gdzie zasiłek rodzinny nie starcza nawet na pieluchy ech.......
Weroniczko ty też ładuj akumulatory nad morzem

ja kiedyś jako nastolatka uwielbiałam opalanie się smażenie w słonku na plaży długie kąpiele w morzu a z wiekiem potem lubiłam spacery szum wiatru zapach wody jesienne sztormy ..zimowe zamarznięte morze ...w końcu ponad 30 lat mieszkałąm nad samym morzem i to dosłownie bo aż 30 metrów miałam do plaży...czasami brak i tych spacerów pusta plażą gdzie można było sobie w głowie wszystko poukładać kiedy trzeba się wypłakać...czy wykrzyczeć morzu swoją złość żal czy ból.....i te pierwsze randki na plaży zawsze:-) no nic nie można meć wszystkiego

Moje dzieci jakoś powoli przestawiły się na tor domowy......Julka się smarczy z Antkiem ale oni zawsze w duecie wszystko nawet choroby

Adam całymi dniami albo koledzy albo książki ostatnio odkrył "koszmarnego Karolka" i zaczytuje ię tym śmiejąć się do łez:-) Antonio powoli coraz bardziej łapie o co chodzi z sikaniem do nocniczka i właścwie pampersa ma teraz zakładanego na noc i na dłuższe spacery a w domku nocnik i goła pupa bo tylko majtki na tyłku i zaraz mokre a gołą pupą wie że trzeba usiąść na nocnik i tam się załatwić :-)
Dzisiaj przyjeżdża do mnie teściowa a że kocham ją bardzo to już się nie mogę doczekać naszego rytualnego wieczornego wspólnego picia herbatki w kuchni pogaduch wspólnego rozwiązywania krzyżówek ..układania pasjansów i rozmowy rozmowy rozmowy...i znów czas za szybko będzie biegł....
Buziam was moje kochane i piszcie co u was :*