• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam tak na szybko, troche podczytywalam przez dzien ale nie mialam niestety czasu nic napisac. Lece teraz z Jonathanem do ortodonty na kontrole ;-) pozdrawiam wszystkie panie.

reklama
Przepraszam Babeczki, że ja ostatnio tez tak tylko wpadam i wypadam i miejsca dobrzs,

jak tam, dajesz radę Ty nasza dzielna mamusiu ??e nawet nie zagrzeje przed kompem, ale to ząbkowanie małej daje nam sie we znaki.. I czasu brak na codzienne sprawy, ech.. Ściskam Was mocnio wszystkie.

Joas,

jak tam u Ciebie na froncie ???

I... DZIEŃ DOBRY :)

Ostatnia edycja:
Hej Kobietki!

Zasuwam, mało odpoczywam, bo nie ma kiedy. Okazało się, że mam dużo do zrobienia, dużo więcej niż podejrzewałam. A może inaczej - znów poprzeczka wysoko postawiona i nie mam czasu na nic. A sił coraz mniej. Pani Ola znów choruje, więc z pomocą ciężko. Nawet dorywczą
Teraz to chyba często dzieci reagują katarem i oskrzelami alergicznie. Ja jestem na etapie walki z pasożytami u dzieci. Raczej profilaktycznie. Skarżyły się na bóle brzucha, spadł im apetyt. No i mamy teraz akcję - robaki won. Ja nie mogę brać leków i dlatego mam jeść duże ilości pestek z dyni. Zresztą wszyscy mamy jeść.
Mama05 - pięknie Ci waga spada. Ja mam 172 i zaczynałam ciążę ważąc 70kg... "Normalna" moja waga to 63kg, więc miałam juz nieźle na plusie. Teraz ważę ...83kg. Nigdy tak dużo nie ważyłam... Ale na chudnięcie wkrótce przyjdzie czas.
Alize - dobrze, ze zaczęłaś się znów udzielać :-)
Izulka - jak grypa? zdrowiejesz?
Joaś a ty już rodzisz że cię nie słychać?
Jeszcze nie, ale szyjka się skraca powoli, ma jakieś 1,5-2cm. Wczoraj byłam u lekarza, więc to świeże wieści.
Sempe - wszystkiego najlepszego
Kasik - super, że wszystko udało się jak należy :-)
Zapomniałam co komu jeszcze a lecieć już muszę, pa!!!!

witam:-)

dzięki za zyczenia;-)
dzis kolejna porcji koleżanek wpadnie na kawe i mam nadzieje ze wykończy te moje placki bo kuszą niemiłosiernie!!!

a moja waga w koncu się powoli zmienia, dieta MNIEJ ŻRYJ SEMPE pomaga :-)

Joaś mam tyle samo wzrostu co Ty!! 172:-)

Maureen,wyprzedziłaś mnie diablico:tak:

Dzień dobry!

u nas niestety angielska plucha za oknem,gdzie to wczorajsze słońce?no nic
uprzedzona o tej zmianie wyszłam z młodymi na krótki spacer wczoraj było bosko,ani jednej chmurki,zero wiatru za to dziś już leje i jest beznadziejnie,zimno,ciemno

muszę sie pochwalić,Dominik w piątek zaliczył pierwszą wizytę w przedszkolu,to była inicjacja,pani powiedziała że może zostać ze mną albo i nie i może iść do domu w każdej chwili. Na próbę więc zostałam,pogadałam z panią,poszliśmy na plac zabaw,poznał od razu starszego o rok kolegę Marshala i w końcu odcięłam pępowinę. Został sam nawet chętnie. Myślę że też dlatego że czuje się już duży i chce dorównać starszej siostrze,jest w tym samym przedszkolu co ona kiedyś i teraz on chce pokazać że też potrafi być dzielny. Jestem z niego dumna,jak go odbierałam to był bardzo zadowolony,pani go pochwaliła,dostał naklejkę,zrobił wyklejankę i się nią chwalił wszystkim naookoło. Super! Na to liczyłam,teraz mają ferie więc wracają do szkoły dopiero 2 listopada,we wtorek,bo poniedziałek jest jakieś szkolenie personelu

z chorobami wychodzimy już na prostą czego i wszystkim życzę

Imieninowe ciacho wygląda i smakuje pewnie super Sempe,więc wszystkiego naj i trzymam kciuki za twoją dietę. Może namów męża tak jak mama05 to będzie wam raźniej we dwoje

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny :)
U mnie na szczęście dzieciaki nie mają problemów alergicznych i mam nadzieję, że trzecie też nie będzie miało.
A ja mam 170 cm wzrostu i zaczęłam ciążę z wagą 69 kg więc też sporo na +

bedismall gratulacje dla Dominika! dzieci bardzo łatwo klimatuzują się w nowych sytuacjach lepiej niz sobie to wyobrażamy:-)

a jeżeli chodzi o odchudzanie to ja biorę przykład z męża:-) a tak dba o diete ze az mi czasami było wstyd hihihi chodzi teraz na siłowniie a ja na rolletic i virbe, mam karnet na 10wejść zobaczymy co z tego wyjdzie!

Hej dziewuszki.

Sempe wszystkiego dobrego kochana. Ciastem się nie poczęstuje niestety ( choć bardzo kusi) ale jeszcze troszkę muszę wytrzymać na diecie.
Joaś ty jesteś człowiekiem pokroju mojej siostry najstarszej. Ciągle musisz coś robić i to najlepiej szybko ale dokładnie i solidnie. Ach... zazdroszczę bo ja to jestem powolna. Jak to mój lekarz powiedział jak usłyszał o moim ciśnieniu: Pani jest bardzoniskociśnieniowcem więc będzie pani żyła powoli ale długo:) I coś w tym jest.

A teraz obiecane zdjęcia portretów rodziców:

reklama
Weroniczka, portrety - super - też malowałam, ale nigdy portretów - tego się bałam najbardziej. Martwa natura to mój żywioł... A teraz różne przeróbki i przeróbeczki:-) No właśnie szybko i dokładnie... Tylko nie zawsze wychodzi, ale ambicje mam ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry