• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Sempe,

kochana, myslałam, ale zapomniałam :zawstydzona/y: Przyjmij jeszcze ode mnie spóznione życzenia, spełnienia wszystkich marzeń :tak:
Ciacha smakowite, poproszę o przepis na to z galaretką, mniam ;-)

Joas,

juz niedługo i będziesz trzymać swojego maluszka w ramionach, ach ależ to będą emocje na finiszu u nas na wątku :-D

Bedismall,

gratulacje dla dzielnego przedszkolaczka Dominika :-)
U nas też wczoraj było bardzo ładnie, a dzis od rana szaro, buro i ponuro :baffled:

Weroniczka,

piękne te Twoje portrety :tak: Na pewno ucieszą ogromnie rodziców :-)

reklama
Hej dziewczyny!!

weroniczka piękne....
bedismall grratuluję takiego dzielnego synka :)
Joas szalona kobieto, kiedy ty będziesz miała czas na odpoczynek???

tak sobie podczytuję i wygląda na to że wszystkie mamuśki walczą z wagą. ja niestety nie mam się czym chwalić. Przy wzroście 160cm zanim zaszłam w tą ciążę ważyłam 70kg. W tej chwili mam już 78 i wyglądam jak wieloryb... a do końca jeszcze pewnie z 8 kg przybędzie :( w każdej ciąży przybyło mi po 18 kg. Trudno potem zrzucić taką nadwyżkę. Mam nadzieję że jak urodzę to za waszym przykładem wezmę się ostro za siebie i wrócę do chociaż 65kg...

Hejka!
Domek posprzatany, w piecu sie pali a obiadek za chwile...siadlam wiec chwilke z herbatka na BB

Weronika
sliczne portrety! A dodztkowe ze z serca robione to tym bardziej wazne
Bedismall Gratki za odwage dla Dominika

Co do wagi to nie bede pisac...mam niedowage

Pozdrawiam!

Z niedowagą też problem, nie jest łatwo przytyć wtedy kiedy się tego chce... mam koleżankę jest mojego wzrostu a waży 42kg rodziła 2 lata temu. ona je tyle że czasem się dziwię gdzie jej się to wszystko mieści a mimo to przytyć nie może... także z nadwagą źle z niedowagą tak samo

Ewunia dokladnie ja w kazdej ciazy tylko po 8-9 kg przybywalam a dzieci po 4 kg mialy

Ale zawsze chcemy tego czego nie mamy biuscik troszke wiekszy, bioderka okraglejsze...a nie wygladac jak wieszak na ubrania...bo nawet manekiny sa ode mnie grubsze

Ewuniaf nie martw się na zapas!

chyba zadna z WAs mnie pobiła z kg w ciąży.

I ciąża start z 65kg przybrałam 20kg (lat 18)
II ciąża start z 60kg przybrałam 20kg (lat 24)
III ciąża start z 71kg przybrałam 22kg (lat 32)
IV ciąża start z 80kg przybrałam 19,9kg:szok::-D (lat 34) ostatnie dni nic prawie nie jadłam bo postanowilam nie przekroczyć 100:wściekła/y::wściekła/y:

a i mam koleżanke co 4miesiace temu urodziła 2 dziecko i waży 49kg a je wiecej niz jej mąż dziennie zjada ok 16kromek chleba jak chodziła do pracy na 8h to zawsze miał ok 6bułek i dodatki!! jak ja bym tak jadla to 150gł jak byk bym ważyła!!!

Weroniczka ,o matko! Gdzie ty się kobieto nauczyłaś takie cuda - wianki robić?:szok: Piękne to za mało powiedziane...

Sempe, no to pierwszego kibica już masz:tak:tzn męża a ja tylko dołączę

ja póki co przytyłam chyba 8kg,ważyłam standardowo jakieś 60kg przed ciążą przy wzroście 167cm
I ciąża 9kg
II ciąża 11kg
III ciąża 7miesiąc 8kg

no tak miałam to juz dawno napisac, dziewczyny niektóre z Was mają takie zdolności manualne ze tylko podziwiać ja to niestety nic nie potrafie:-(
Weroniczka pokłony dla Ciebie i dla Joaś, mebelki zrobilaś super.

a własnie wracając do łóżek piętrowych jak macie jakies sprawdzone to podajcie linki albo ceny i wygląd, do stycznie musze coś porządnego znaleźć

reklama
Sempe
ja kupiłam pół roku temu w Ikei metalowe piętrowe,z tym że na dole jestpodwójne spanieijestem jak na razie bardzo zadowolona,wyszło mi taniej niż gdzie indziej a w przypadku choroby dziecka mogę się położyć z nim na chwilę i pogłaskać po głowie,przytulić,myślałam też o tym że dla całej trójki będzie spanko jak również w przypadku odwiedzin kogoś z Polski np moja mama też może z wnuczkiem się położyć i git
IKEA | Loftbeds & bunk beds | Bunkbeds | TROMSÖ | Bunk bed frame

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry