• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Zagladam i ja!

Skalniaczek skopany i przygotowany na zime, auto umyte i wysprzatane...tylko okien nie umylam ale mam nadzieje jeszcze zdaze

Cos pusto tu dzisiaj :szok:

Mamo moj Krzys ma jutro pasowanie na zerowkowicza.
Majqa wcale dziwna nie jestes, moje starszaki tez ospe przeszly i mam spokoj. Teraz zlapie pewno maciej jak do przedszkola pojdzie
Joas jeszcze w calosci?

Pozdrawiam wszystkie!!!!

reklama
majqa- no to zdrowka życze dla dziewczyn...ja mam ospe za sobą-2 tala temu dzieci mialy..

zuzkus-no cos pusto tu dzis..
to jutro obie mamy wzruszający dzień..ja juz uszykowalam dla Domisia "galowe" ubranko:)

pozostale laseczki pisac co tam u Was bo coś na pewno slychać :))

Mama05,

no u mnie głównie pokasływanie i kichanie :-D

To życzę Tobie i Zuzkus wielu wrażeń jutro :tak::-)

Majqa,

oby dziewczynki przeszły ospę szybko i bezbolesnie :tak:

Ja piję kolejną kawę, a niedługo musze się zabierać za szykowanie obiadu na jutro, bo mam kilka rzeczy rano do zrobienia, a po południu jedziemy na urodziny synka koleżanki.. A tak strasznie mi sie nic nie chce..:zawstydzona/y:

cześć dziewczyny!!!
ja nadrabiam czytanie bo dziś kolejny zwariowany dzień był i nie miałam czasu żeby zajrzeć. Najpierw od 9 do 15 konferencja położnicza (tym razem tematem "dziecko jako aktywny uczestnik porodu") a potem wizyta u ginekologa...
Nasz maluszek zdrowy tylko coś się obrócić nie chce. Niby ma jeszcze czas bo to dopiero 27 tygodni ale już od dłuższego czasu jest w położeniu miednicowym (mam nadzieję że sie niedługo obróci)...
pozdrawiam wszystkie mamusie :)

Ja też mam dziś pasowanie, coroczne, na członka nowej grupy przedszkolnej :) u Oliwii a puszcze ją tylko na chwile bo gorączkuje od niedzieli i żadnych innych objawów, troche sie boje, choć wczoraj gorączka słabsza i nie cały dzień....co to może być....????

Dzięki dziewczyny :)

nawet nie jest bardzo obsypana ale może jeszcze wysypywać się do jutra, nie gorączkuje tylko drapie się przez sen - cały dzień się nie zadrapie a w nocy nadrabia :(
czekam jeszcze na Izę i byłoby już po :)

Hej Babolki,

ja ledwo na oczy widzę, popiszę więcej jak dojdę do siebie po kolejnej "imprezowej" nocce ;-) Na razie mocna kawa :tak:

Miłego dnia i wielu wzruszeń dla Mamus przedszkolaczków :tak:

AnnaS może to po prostu 3dniówka. Problem w tym że rozpoznać ją można dopiero jak się kończy, kiedy dziecko ma wysypkę(takie drobniutkie czerwone kropeczki, zwłaszcza na pleckach i brzuchu). No sama gorączka może być też wstępem do innych chorób... Zyczę dużo zdrówka!!!
maureen u nas też dzisiaj kiepska noc. Michał budził się 6 razy, ma gorączkę, wychodzą mu czwórki u góry... łączmy się z tobą w niewyspaniu...

Ostatnia edycja:
jestem juz po imprezie-bardzo wierzylam w mojeg synka i nie zawiodlam sie;-)ladnie recytowal,spiewal i tanczyl-balam sie ,ze jak mnie zobaczy to albo wskoczy na kolana z placzem albo bedzie plakal na scenie,ale nie...wszystko bylo super...

mam fotki to moze wieczorem Tomi wstawi,teraz Dominik bawi sie na gorze a za 2 h jedziemy do Poznania.

okropnie mnie dzis boli glowa...:baffled:

ZUZKUS- jak tam u Ciebie na pasowaniu??

EWUNIA- fajnie,ze po wizycie wszystko si-i jak Hania???;-)

reklama
Hejka!
Wkleje 2 zdjecia ze slubowania. Ale szczerze mowiec jak pamietam Ani slubowanie to bylo bardziej uroczyscie, kazde dziecko mialo zdjecie z wychowawczynia...aparatu swojego nie wzielam a te sa fatalne, niewykadrowane, rozmazane, bez lampy. Ogolnie uroczystosc fajna, a Krzys grzeczny bo tego zawsze boje sie najbardziej

Mauren kochana niech Ci sie juz skoncza te "imprezy"!!!

Cos tu pusto ostatnio!

Pozdrawiam :-)

Aaaaa no i zdjecia

slubowanie.jpgS7007578.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry