• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Widzę , ze dziś dużo dziewczyn ma imprezki.
Przepraszam ,że nie odpisze każdej z osobna, ale nie wyrabiam tyle czytania. Parę dni tu nie zaglądałam.

U mnie nic specjalne. :)
Dzieciaki pełne energii, ja odbudowuje swoje nerwy, dni już zaczynają wyglądać bardziej kolorowo. Więc ogólnie jest bardzo dobrze:)

reklama
witam, odmelduje sie tylko poslusznie i zglaszam ze zajeci bardzo jestesmy, w sobote mam impreze w domu taka dosc huczna, dzisiaj Oli tylko pol dnia szkoly bo wieczorkiem konferencje sa, Vincetn mial dzis przyjecie halloweenowe w przedszkolu, jutro obaj maja wolne a ja pracuje i przygotowywyuje sie do sobotniej imprezki. Pozdrawiam serdecznie kazda z osobna :-)

Oooo jest ktos wreszcie, bo juz myslalam ze sama na BB zostalam...

Jakby mi M dzis niespodzianke chcial zrobic i przyjechal niespodziwanie to...fioletowa maz na glowie, pomaranczowa na twarzy i biala na nogach...hallowen w pelni :-D

Hej, ja znów tylko na chwilę. Jutro jedziemy do moich rodziców -300km- do K-Koźla , wracamy w niedzielę bo mąż do pracy w poniedziałek:(. Dzisiaj mam urodziny:) i trochę poświętowalismy ale w wąskim gronie. Jutro c.d z rodzicami:) Mąż zrobił mi juz wczoraj niespodziankę i wysłał na wizytę do zaprzyjażnionej fryzjerki i do masażystki:). Oj, juz chyba wariuję w domu i czepiam sie ich...;) trzeba do ludzi:)
Hania sskończyła wczoraj 8 m, ale czas pędzi...
Lepiej śpi :))) 1 lub 2 pobudki :) Maureen, ewunia -dzieki za troskę o mnie :*
grypa jakos minęła bokiem, choc próbowała jeszcze pokąsać męża :)
Pozdrawiam Wszystkie dziewczyny

Izulka15 100 Lat!!!!!!!!!:)

Moje dzieci już w szkole , młody właśnie bajki katuje. A ja muszę z nim siedzieć, więc zaglądam do was.
DOminik wpadł w straszną zazdrość jeśli chodzi o mnie, jest płaczliwy i nie znośny. Jedynie jak jesteśmy sami jest wspaniałym dzieckiem.
Na śniadanie były naleśniki, teraz popijam kawkę i was z rana pozdrawiam:)

Dzień dobry :-)

Siadłam na sekundkę sie przywitac i cos napisać i .. mam zawieszkę :-D
Walczę z choróbskiem, ale nie odpuszcza.. Moje wszystkie panny siedzą ze mną ( Paula ma ferie tygodniowe ) i kazda cos tam nawija swoim językiem, harmiderek od rana niezły :-D Amelka woła odkąd wstała, żebym jej włączyła bajke - Listonosza Pata, najlepsze jest to, ze nad ranem chyba jej się to sniło, bo przez sen wołała : " Pata, Pata " :baffled::-D

Zuskus,

a może to nie Halloweenowe przebranie, tylko barwy godowe ? ;-)
Fajny Krzysio na zdjęciach :tak:

Izulka,

to dobrze, że Hanusi sie poprawiło spanko.
I tak mi sie przypomniało, że miałam Ci napisać - moja Marcelinka pierwotnie miała być Hanią, ma tak na drugie imię.

Z OKAZJI URODZIN ŻYCZENIA SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ I ZREALIZOWANIA PLANÓW

Azile,

moja Amela tez ma teraz okres mamusiny, nawet do toalety za mną chodzi :zawstydzona/y: A do taty czasem woła : sio, sio !! :-D

Pawimi,

jak tam twoje przygotowania do imprezki ? Jakie menu zaplanowałas ?
Widziałas na blogu Dorotus Słodkie kosteczki i Paluchy Wiedzmy ? Świetne są :tak:

Mama05,

czekamy na obiecane fotki Dominiczka ;-)

Spadam kochane do mojej ferajny, buziaki i usciski dla każdej :tak:

czesc babeczki :tak::-D

MAUREEN- dzis wieczorem Tomi wstawi fotki Domisia bo ja-jak wszyscy pewnie na bb wiedza-nie umiem wstawiac fotek:eek::baffled:ale poprosze Toma i bedzie si;-)ale to wieczorkiem .

ZUZKUS- Krzyś jaki elegant:tak:no i fajnie ,ze byl grzeczny i nie zawiódl mamy:tak:;-)

zalatanym kobietkom zycze troche oddechu:-p

a ja...bylam wczoraj u gina,zeby sprawdzic czy po ostatnich hormonach nie ma torbieli-w tym cyklu nic nie biore wiec na nic nie liczylam a tu co???................
torbieli nie ma ,ale w środe mialam owulacje bo jest plyn po peknieciu a dzialismy we wtorek wiec przypadkiem na dzien przed owulką dzialanie bylo:sorry:tyle ,ze Tomi dopiero 3 tyg bierze te witaminyna ruchliwośc i nie licze na nic ...niemniej jednak czekam do 10 listopada i sie okaże;-):-)

poza tym waga mi ladnie schodzi wiec mam powód do radosci-wrocila do wagi z przed hormonów!!!!

pozdrawiam wszystkie babeczki i ściskam .u mnie slonko wiec humorek tymbardziej dobry:):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry