• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
hej
laski,jak wasze przygotowania do Halloween? U nas totalne szaleństwo,hehe,nie zartuje,ale troche wyluzowalismy w tym roku i mamy salon udekorowany halloweenowymi pierdołkami,świecącegoduszka i dynię a dzieciaki jutro idą do bawialni na party,mamy już kupione przebrania dla nich,bilety do bawialni nie były tanie - 8f ale raz się żyje

piękna dziś pogoda więc tylko poczekam aż mi włosy wyschną,może troche domek ogarnę i idę gdzieś w teren. Macie może jakieś sprawdzone przepisy na potrawy z dyni? Lezą mi takie dwie wielgachne w spiżarce i czekają na napływ weny z mojej strony...

Witam!Chyba nie pisałam jakiś czas.We wtorek byłam z małą na szczepieniu,ale była grzeczniutka i jak pocyckała trochę ładnie spała w wózku bo czekałayśmy podad godz.w kolejce.A,i kiełkuje jej ząbek górny-właściwie to już po urodzeniu miała taką plamkę ale na 100% nie wyglądało to na ząbek.

MONIKA- cześc ,witam Cie po nieobecności :) fajnie,za Inga taka dziena-od razu lżej na sercu..

ja podcielam do końca róże przed zimą,w przyszlym tyg.je okryje agrowlukniną.Tom kosi ogród ostatni raz w tym roku-jest takie slonko,ze az sie prosi o koszenie-dzieci w ogrodzie.

mama05 z całych sił trzymam kciuki za pozytywny teścik 10 listopada. Być może to dzięki twojemu spadkowi wagi owu się pojawiła mimo tego że nie bierzesz już hormonów. tak jest bardzo często (zwłaszcza przy wielotorbielowatych jajnikach)!!!
gratuluję i głęboko wierzę że tym razem wam się uda!!!

Ja dzisiaj miałam sporo sprzątania, tak padnięta jestem że zaraz chyba prosto do łóżeczka pójdę... oczywiście już się skurcze pojawiły. Chyba miuszę trochę przystopować.

pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

mama05 z całych sił trzymam kciuki za pozytywny teścik 10 listopada. Być może to dzięki twojemu spadkowi wagi owu się pojawiła mimo tego że nie bierzesz już hormonów. tak jest bardzo często (zwłaszcza przy wielotorbielowatych jajnikach)!!!
gratuluję i głęboko wierzę że tym razem wam się uda!!!

Ja dzisiaj miałam sporo sprzątania, tak padnięta jestem że zaraz chyba prosto do łóżeczka pójdę... oczywiście już się skurcze pojawiły.

u mnie podobnie,tez sprzatanko i tez bole brzucha i padam ze zmeczenia,przedobrzylam dzisiaj z dzwiganiem

Mamo ja tez trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kochane moje nie wiem co sie stalo-wczoraj mialam 16d.c i wieczorem po 22 bylam na siusiu i krew-myslalam ,ze plamienie,ale nie-w nocy poszly 2 tampony:no:dzis od rana nastepny:no:zupelnie nie wiem o co chodzi:no:
krew bordowa,wiec to nie plamienie tylko normalnie @.

tego jeszcze nie bylo-po 15 dniach:szok:znowu @:eek:
ostatnią @ mialam 15 pazdziernika,biore castagnusa ktory ma mi wydlurzyc cykl a tu co?????????????????

do gina dopiero zadzwonie we wtorek,ręce mi opadly
nic sie u mnie kupy nie trzyma-niby w środe mialam owulke i co...@ przychodzi jak chce...wqrwia mnie to wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry