• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

mama co gin mówił o śluzówce macicy, kiedy robił ci usg i stwierdził płyn w zatoce Douglasa? nie kazał ci brać Duphastonu albo Luteiny skoro stwierdził że było jajeczkowanie a było możliwe że doszło do zapłodnienia???????? To nie jest normalne że po 4 dniach od jajeczkowania przychodzi miesiączka. powinno minąć równe 14 dni bo tyle trwa druga faza cyklu (pierwsza niekoniecznie) więc z całą pewnością jest coś nie tak... Masz też bóle brzucha, np silniejsze niż zwykle przy @??? Jak masz możliwość to skontaktuj się z tym ginem jak najszybciej

3maj się jakoś, na pewno wreszcie się ułoży, pamiętaj że nie jesteś sama i że duuużo osób trzyma kciuki żeby wam się udało spełnić marzenie....

maureen ty to biedna jesteś z tym choróbskiem, mogłoby już odpuścić... Dużo zdrówka dla ciebie :)

Ostatnia edycja:
reklama
mama co gin mówił o śluzówce macicy, kiedy robił ci usg i stwierdził płyn w zatoce Douglasa? nie kazał ci brać Duphastonu albo Luteiny skoro stwierdził że było jajeczkowanie a było możliwe że doszło do zapłodnienia???????? To nie jest normalne że po 4 dniach od jajeczkowania przychodzi miesiączka. powinno minąć równe 14 dni bo tyle trwa druga faza cyklu (pierwsza niekoniecznie) więc z całą pewnością jest coś nie tak... Masz też bóle brzucha, np silniejsze niż zwykle przy @??? Jak masz możliwość to skontaktuj się z tym ginem jak najszybciej
EWUNIA- śluzówka byla cienka bo 7mm,powiedzial,ze plyn w tym miejscu jest tylko po owulce,nie mam bólu brzucha ani jak dostaje @ ani w trakcie jej trwania-teraz tez nic nie czulam ,poszlam na siusiu i poprostu zobaczylam ,ze jest przy podcieraniu.liczylam ,ze to bedzie plamienie,ale nie-zaczely sie skrzepy.dzis zmierzylam temp.mam 36.3 tak jak w I fazie cyklu.postaram sie dzis z ginem skontaktowac..

pozdrawiam Was moje kochane...

MAUREEN- ;*
BEDISMALL- :*

dzwonilam do gina przed chwilą...
zapytalam czy robic badanie estradiolu,progesteronu i testosteronu w 3 d.c. ale powiedzial,ze zadne z tych badan nie ma sensu robic bo testosteron powoduje zwiekszone owlosienie a u mnie On tego nie widzi..progesteron rosnie dopiero w II fazie cyklu wiec za wczesnie teraz robic a estrodial najlepiej robic w 22 ,23 d.c.
zalecenia mam takie-estrofem znowu od 5 d.c. przez 21 dni i od 16 d.c. luteina przez 10 dni...

mama no smutno że tak wyszło... pozostało wierzyć że w tym cyklu będzie dużo duzo lepiej... Nie martw się (wiem że łatwo powiedzieć trudniej zrobić) zobaczysz ułoży się wreszcie

EWUNIA,BEDISMALL- dziekuje Wam kochane:*:*

dobrze,ze mam Was ,ze moge sie wyżalić-jest choć troche lżej...coraz bardziej wątpie czy uda nam sie powiekszyc rodzinke...

Estrofem powoduje spore tycie....juz bralam 1 cykl i wiem po sobie.ale jak trzeba to wezme..

2 miesiące mam na to zeby "wyprowadzic"moj cykl na prostą=potem Tomi robi dabania i jesli sie rucliwosc nie poprawi to idziemy na inseminacje-jeszcze to mnie trzyma przy nadziei...

Pewnie mama nie trać nadziei, na pewno wam się uda powiększyć rodzinę. Jak nie w taki to inny sposób. Wiem że jeśli chodzi o inseminacje to wcale nie jest to takie łatwe (przygotowanie trochę trwa) ale daje bardzo dużą szansę na powodzenie. Większości kobiet z mojego otoczenia po pierwszej inseminacji sie udawało zajść w ciążę. Miejmy jednak nadzieje że u was inseminacja nie będzie konieczna :)

reklama
EWUNIA- dziekuje....zewsząd slysze ,zeby wrzucić na luz ,ale powiedz sama-jak mam wrzucic na luz z takimi cyklami?????????wciąż mysle co jest przyczyną ze tak mi sie pochrzanilo wszystko....

tez mialam nadzieje,ze obejdzie sie bez IUI ale to widze bedzie chyba naza jedyna nadzieja...

jak dobrze,ze Wy mnie rozumiecie...bo mam tu kumpele,ktorym przestalam ie żalic bo wciąz slysze-no przeciez maz juz dwoje ,daj sobie spokój,po co Ci trzecie ,bierzesz tyle hormonów dziecko bedzie chore.....i takie tam...żadna mnie nie rozumie ,ze tak bardzo pragne tego maluszka-dla wiekszosci wazne sa pieniadze-dobra materialne i co roku wymieniany telewizor ,komp itd...my z mężem mamy inne podejscie do tych spraw i dla nas rodzina jest wartoscią...

no nic ,wyżalilam sie Wy wyluchalyście za co Wam dziekuje:*

najbardziej zal mi ,ze owilka byla,dzialaismy w odpowiednim czasie a tu i tak zong....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry