Hej Babeczki!
mamusia - jestem jestem, tyle że brak laptopa spowodował odcięcie mnie od BB pod względem pisania

Czytam z telefonu, ale nie potrafię postów dodawać, bo mi klawiatura w smartfonie znika

Fajnie ze babeczki już sie nie mogą doczekać na Twoje usługi kosmetyczne. Sama bym sie zapisała jakbym bliżej Twoich stron mieszkała. Miałabyś co robić przy mnie cały dzień

Talerzyk podsuwam i proszę o naleśnika z dżemikiem
Natka - witaj ponownie

powodzenia w dietowaniu i ćwiczeniach dla Ciebie i fasolki35. Mam zamiar się do Was przyłączyć za jakiś czas, tylko drobne remonty skończymy z emkiem, bo teraz to ćwiczyć nie dam rady
Jotemka - dobrze, że dzieci zdrowieją:-) tekst małżonka bardzo podobny do mojego a z 1000 razy już słyszałam, że "musimy zrobić z czymś tam porządek, bo tak być nie może" i tak do następnego szukania
Jaśko wczoraj wstał samodzielnie w łóżeczku, akurat kręciłam filmik całej trójce i uwieczniłam ten moment:-) Za nami ciężkie dni z wychodzeniem zęboli Jaśkowych, wciąż marudzenie i płacz, tylko na rękach, przez co dla dziewczynek miałam mniej czasu i zaraz to odczułam na skórze w postaci ich brojenia. Podzielcie się cierpliwością, bo mnie jej brakuje coraz bardziej!!!! Jak Wy mateczki sobie z tym radzicie, bo mnie ostatnio naprawdę ciężko:-( Już nawet emek mi powiedział, że mam wyluzować bo zaczynam się wkurzać o pierdoły