reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Rozum mówi, że iść spać, bo rano rozwieźć wszystkich do rpzedszkola/szkoły trzeba bedzie, a i Gaja nie odpuści, szalona dziewczyna.
Oto Gaja:
[video=youtube;py3w8ESNPwc]http://www.youtube.com/watch?v=py3w8ESNPwc[/video]

:)))

Ostatnia edycja:
Gaja slodziutka !!! cudowna i wyraznie probuje powiedziec swoje imie :-D:-D "a ggghh, gggghh.." g jak Gaja haha...fantastyczna baba z niej, oczyska potezne, zalapala ze ja nakrecaja bo pod koniec z takim skupieniem gapila sie w kamerke ;-)

hahahaha..........niezla kombinatorka ;-) masz prawdziwa pocieszke w domu, taki maly czlowieczek a tyle radosci! Zapewniam cie ze wkrotce mama05 rozpocznie intensywne staranka o kolejnego dzidziusia jak rano sobie obejrzy taki filmik z gwiazda Gaja w roli glownej ;-)

witam KOBIETY
dzis nasze swieto:-) zycze WAM wszystkim spelnienia marzen:-)
weroniczka mysle tak jak TY....jest kilka innych ladniejszych wyrazow a slowo ci...a w jakim kontekscie by nie bylo jest dla mnie wulgaryzmem
IzaBK dzidzia sliczna:-) az sie cieplo kolo serducha zrobilo i pomyslec ze moje tez takie kiedys bylo....a tu jak nie bunt nastolatki to bunt dwulatki:-) tylko z synem narazie spokoj....zobaczymy na jak dlugo:-D
mama05 zycze zeby te staranka ograniczyly sie do jednego miesiaca:-)
pawimi tez sie zawiodlam na jednym forum moze klotni nie bylo albo mnie ominely tam bylo totalne olewanie kazdego nowego:-) itak sobie bladze po forach moze kto mnie przygarnie......:-)
no to sie rozpisalam......
ide na zakupy bo lodowka po weekendzie puskami straszy:-D

WITAM SIE KOBIETY!!!! EWA.P- my tu goscinne jestesmy zyjemy w zgodzie i szanujemy siebie i swoje zdanie bo kazdy ma prawo do wlasnego zdania do wlasnych pogladow i do tego zeby na wybranym watku zagrzac miejsce:tak::-D:-Dtak wiec-jak mi kiedys napisala MAUREEN nasza kochana-rozgosc sie ,nikt Ci tu dzieci nie bedzie liczyl i pisz kiedy tylko masz ochote:-):-):cool2:IZA-Twoja mala aktorka cudowna,i te bystre oczka-super coreczke macie:tak::happy2:ukochaj Ja od cioci:tak:PAWIMI-oczywiscie ,ze po obejzeniu takiego filmiku od razu ochota nachodzi:-Djutro mam ginek to sie okaze czy jest szansa na dzialanie bez wspomagaczy czy zaczynam leczenie-tak czy tak bedziemy dzialac-jak juz pisalam bez walki sie nie poddam-i niech mi kiedys ktos powie,ze trzecie dziecko u mnie to wpadka-jak tylke zabiegow,zeby je poczac:dry:tak wiec NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY:-D:-D:-D:-DDam znac jutro po wizycie. pozdrawiam cieplo pozostale mamusie:cool2:choc u mnie napadalo tyle sniegu,ze jak odwozilam Zuze do przedszkola to 2 razy w poslizg wpadlam tak slisko:wściekła/y:biore sie za sprzatanie:sorry2:

WERONICZKA- nie smecisz i doskonale rozumiem Twoje zdenerwowanie:dry:jak czytalam ten pierwszy post to az mi sie brwi do gory uniosly:shocked2::szok:mysle,ze powinnas dac sobie spokuj z tamtym watkiem bo po co masz sie stresowac i po co maja Ci cisnienie podnosic:sorry2:jak poczytasz sobie posty u nas z wczorajszego dnia to zobaczysz,ze IZA i PAWIMI TEZ MIALY PODOBNE SYTUACJE I POPROSTU daly sobie spokoj z tamtymi watkami:tak::-Dja rozezalam sie na forum i jestem na 2 watkach-starania by zostac mamą w 2011-bo skoro sie starac zaczniemy od czerwca to w 2011 urodze:tak::-)i na tym watku bo to bedzie moje trzecie dziecko:-)i na obu watkach czuje sie dobrze i swobodnie i to dzieki Wam bo jestescie takie "swojskie" babki:cool2::-Dnapisala raz czy dwa na innym watku,ale tak jak napisala dzis EWA.P. zostalam olana i juz tam nie zagladam-nic na sile...tak wiec koczana wypij sobie kawke i luuuuuzik a tamte laski niech maja ten swoj niesmaczny swiat:baffled:sciskam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam kobietki!!!
wszystkim wielu wielu radości nie tylko w dniu kobiet;-)

u mni ejak zwykle mało czasu na bb ale staram się czytać na bieżąco ale na pisanie to juz czasu brak, teraz Ala spi a ja szybko nadrabiam a powinnam gotować obiad i ogarniać chate;-( ale najwyraźniej mi się nie chce, czytałam Wasze wypowiedzi i stwierdzam ze niektóre osoby repezentują taki poziom ze nie warto wdawać się w dyskusje,
\ja kiedys tez wpadłam w takie błędne koło: gdy zaszłam w 4 ciąże wiedziałam od razu ze robie wszelkie możliwe badania by sprawdzić czy dzidzius jest zdrowy, mam juz swój wiek 35lat, trójke zdrowych dzieci i chęci na wiecej a takze chęci na konsumowanie tego zycia w miarę mozliwosci w spokoju, dostałam masę pytań a co zrobie jak juz się dowiem ze ma jakąś powazną wadę??????? moja odpowiedz była juz przygotowana zanim zaszłam w ciąże omówiona z mężem i z rodziną i własnie ta odpowiedz zbulwersowała wiele dziewczyn i zostałam stracona za zycia. Trudno kazdy ma swoje prawa.

nic lece do obowiązków bo troszkę się zdenerwowałam

SEMPE-witam Ciebie i tak wogole to my "sasiadkami"jestesmy bo Ty widze Poznan a ja Rokietnica-za Kiekrzem;-):tak:moze kiedys bedzie nam dane sie spotkac w parku Wilsona latem:-Dalbo nad jeziorkiem w Kiekrzu:-Dpozdrawiam i nie denerwuj sie bo w zyciu sa wazniejsze sprwy niz jakies opinie wszystkowiedzacych lasek:happy2:ja tez juz sie wzialam za obiad i ogolnie ogarniam dom:tak:milego dnia:happy2:

reklama
hej;-)

my czesto jestesmy nad jeziorkiem w Strzeszynku a w Rokietnicy mamy bliskich znajomych a i samym Kiekrzu też.

pozdrawiam

Do góry