reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Zuskus,

ja też zaglądam :-D;-) Ale coś Kobitki dziś nie piszą, może czasu nie mają :confused:

Weroniczka,

na szczęście ten dzionek masz już za sobą, teraz już relaks ( mam nadzieję, ze dzieci Twoje śpią :tak: a nocka będzie dobra ).. Dałaś radę :tak:
mnie jutro czeka ciężki dzionek, mąż idzie na szkolenie i sama będę cały dzień, a odzwyczaiłam się już :zawstydzona/y:

a my dzis dzien zajety od rana caly czas w biegu praktycznie, wczesnie rano szkola oczywiscie, do tego Vincent dzis byl na gimnastyce, Oliver wczesniej konczyl bo maja wywiadowki od 14.00 to go odebralam i pojechalismy sobie na lunch, do mojego biura, troche na zakupki....teraz weszlam. Cieplo ale deszczowo, widzialam dzieci wysiadajace z autobusu szkolnego juz w krotkich spodenkach i koszulkach :-) Te meble co wklejalam wszystkie sa z tej samej kolekcji wlasnie takiej rustykalnej, lozko, biurko i szafa oprocz tej duzej mebloscianki z boxami ktora maja w swojej bawialni. Ikea tez nie moj styl, do tego jakosc pozostawia wiele do zyczenia, w porownaniu z tymi meblami co maja to niebo a ziemia....no ale roznica cenowa jest kolosalna wiec i gatunkowo wyglada to identycznie.
Weroniczka - lozko dzieciakow fajne, w tym moim tez mialam opcje dokupinia trzeciego wysuwanego ale nie potrzeba nam wiec zrezygnowalam.
Iza - sliczny ten kolorek, prawda?? :-D:-D

a to moje dzieciaczki, troszke znudzone hahaha....

a Mama05 widze zniknela pewnie meza molestuje ;-)
co u reszty babeczek??

Ostatnia edycja:
ja trochę smutniej chwilowo..
Elę mam chorą niestety, ma gorączkę, wybroczyny na gardle i podnebieniu oraz nieczysto w oskrzelach :(
Jutro mam pogrzeb w rodzinie, i dziś wieczorem powiedzieliśmy o śmierci Michałkowi. Syn jedzie jutro z mężem na pogrzeb, my dziewczyny zostajemy w domu ze względu na chorobę Eli. PO rozmowie przy kuchennym stole naprzytulałam sę z Michałem za wszystkie czasy, pogadaliśmy też tak trochę doroślej. Michał się martwi, jak Ela zareaguje jak się dowie, kochany starszy brat :) A jak tak siedzieliśmy i się przytulaliśmy, to Gaja leżała obok i współodczuwała z nami, leżała bez ruchu i tylko wodziła oczami po mnie i po Michale. jak nie ona... niezwykła sytuacja

to faktycznie mniej fajny dzien przezyliscie...szkoda za Ela chora, taki sezon niestety i dzieciaki lapia rozne zarazy od siebie :-(
Widze ze to smutne wydarzenie poniekad "pomoglo" waszej najblizszej rodzince...ta rozmowa z synem, malutka Gaja....wszystko w zyciu ma gdziej swoj plan zapisany, nic nie dzieje sie bez celu, kazde wydarzenie nas czegos nowego doswiadcza i uczy...

Ostatnia edycja:
tak, mądrze to powiedziałaś !

z tego wszystkiego, trochę przez Ciebie i Twoje "niewinne" pytanie o chustę... zamówiłam dziś nową. pasiastą w niebieskościach :) straszną słabość do chust mam, na szczęście nie sięgam po najwyższą półkę, bo chusty potrafią kosztować tyle co niezły wózek..

no to widze ze ty masz taka sama slabosc do chust jak ja do ...wozkow :-D wstaw jakis link tego co zamowilas...ciekawam jakie to kolory...

chusta w kolorkach mojego zappa :-D jak cos to mam do niej torbe hahahaha

o...prosze, w sumie to nawet sukienke tez do niej mam hahahaha.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no właśnie już kombinuję, że musze teraz dokupić plecak do koloru :)

super wózio!!! musisz sobie nowe dziecko dorobić, bo jak Ci chłopak wyrośnie z wózków, to co będzie?!? ;) ja już mężowi zapowiedziałam, że skoro akurat jak zamknę kolekcję chust to Gaja mnie oleje i wybierze chodzenie na nóżkach, to niestety będe potrzebować nowego chuścioszka...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry