reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

WITAM sie i ja:tak:pranie wystawione na odrod,zaraz biore sie za obiad. MAUREEN- to mowisz,ze torbe pakujesz...ale zlecialo-a jutro z tego co pamietam masz usg;-)czekamy tu na wiesci KTO do Was dolaczy i dziekuje ze czekasz ze mna na rozpoczecie moich staran-zaczynamy od 7 czerwca bo juz powinnam byc po @ jak odstawie hormony:rofl2:no i wtedy... ZUZKUS- to u Ciebie teraz oczekiwanie czy @ przyjdzie czy nie-a kiedy ma termin to poczekamy razem...???;-)BODZIO-witaj po przerwie:tak:ach-rodzinka....:crazy:SEMPE- zdrowka i cierpliwosci-bo poczucie humory widze,ze CIE NIE OPUSZCZA:-DWERONICZKA- pozdrawiam i milego dnia.

reklama
ZUZKUS- w takim razie czekamy na rozwoj wydarzeń i na info z Twojej strony:tak::-Dpusto tu,przez pól dnia zadna mamuska nie wleciala...pozdrawiam Was wieczorowo-Tom od 1,5 godz. z dziecmi na placu zabaw a ja robilam kumpeli woskowanie i henne;-)do napisania jutro:happy:

Ja nie zaglądałam kochane, bo bardzo zle się dziś czułam cały dzień, ledwo dałam radę z małą wysiedzieć do powrotu męża z pracy... Ściskam Was.

MAUREEN- CZEKAMY JUTRO NA WIESCI PO GINEKOLOGU I trzymamy kciuki zeby bylo widac plec:):):) a zle sie czujesz bo to juz koncowka i niestety musisz to przetrzymac-badz dzielna juz niewiele Ci zostalo... sciskam! ZUZKUS- za Ciebie tez trzymam kciuki a co-moze bocian przyleci:)))

Mama chcialabym a boje sie...

Przyzwyczajam sie znowu do bycia slomianka...ale strasznie mi zle. Jutro moja Mama bedzie wiec sie mi przynajmniej troche rozerwie, a po drugie zostanie mi z Mackiem bo mam kilka spraw do zalatwienia

u mnei też święta się skończyły.. całkiem nieźle wyszło w sumie. Dekoracji nie miałąm tak cuuudownych jak Pawimi (no naprawdę, kobieto, masz talent!), ale generalnie żółcie i zielenie pojawiły się w całym domu i pomogły wprowadzić radosną atmosferę na tyle na ile się dało..
mojej Eli zaczęły rosnąć szóstki, a włąściwie urosły i dziś je oglądaliśmy ze zdziwieniem, że nawet nic nie poczuła ;) a jutro szóstoklasiści piszą swój egzamn i dotarło do mnie, że za rok mój syn będzie się z tym zmagał i jakoś mnie to przygniotło :\

a ja dopiero teraz poznym wieczorkiem ....podczytywalam was dzisiaj przyznaje ale nie mialam czasu odpisywac, dosc zajeta bylam przez wiekszosc dnia. Po swietach sladu nie ma, u nas juz reklama lata pelna para, kroliczki i kurczaczki poszly do lamusa na nastepny rok!
Dziekuje wam za komplementy, czuje sie zaszczycona ze doceniacie moje marne starania...w sumie takie dekorowanie i projektowanie to moje kolejne hobby od dlugiego czasu ktore tak troszke eksploruje we wlasnych czterech katach...po cichutku :-D
Nie mam sily odpisywac kazdej po kolei, sciskam tylko mocno i ciesze sie ze jestescie ;-)
Sempe - powiem tylko tyle... wcale nie wygladasz na utrudzona mamuske czworeczki! Jak patrzylam na twoje zdjecie dzisiaj to wydawali mi sie ze przygladam sie mlodziutkiej dziewczynie z mala siostra na reku!

i nowa porcyjka zdjec obiecuje ze juz wiecej nie bedzie :-D:-D:-D

reklama
WITAM SIE WIOSENNIE!! MAUREEN- czekamy popoludniu na wiesci:tak:ZUZKUS- jak tam u Ciebie na froncie-@ przyszla czy narazie cisza...wiem jakie to uczucie-i chcialabym i boje sie -mnie to ostatnio dopadlo-pisalam Wam,ale juz jest dobrze i nie przerwalam hormonow i choc jeszcze 42 dni:crazy:to bede brala bo po nich bedzie ciezko zajsc a co dopiero bez nich takze biore a od poczatku czerwca poprosze Was o trzymanie kciuków:tak::tak::-DSEMPE- jak tam Twoje dzieci??? lece troche ogarnac dom,ale bede zagladac:laugh2:

Do góry