reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

ja nie mam zupełnie siły na dekorowanie, dopiero robie liste zakupów.. wczoraj pierwsza @ od porodu, a pogoda wlasbie sie zmienia, wiec energii mam malusio:\ kupilismy dzis nowy rower Michałowi, a Ela zażyczyła sobie jego stary rower w spadku, wiec to sie liczy "od zajączka" ;) Gaja dostala skarpetki i wkładki laktacyjne ;)))
weroniczka - śliczne wielkanocne dzieciaczki :)
pawimi - cudne ozdoby :) sredniakowi wreszcie nowe zęby wyrosły!!! super..

tak was czytam, i widze ze zaraz sie od bobasków zaroi ;)

Ostatnia edycja:
reklama
śliczne te Wasze dekoracje!! a mnie juz nastrój świąteczny przeszedł:no::no: byłam o 15tej w przychodni i okazało się ze rafał ma ŚWINKE!!!!!!!!
A MIELISMY na JUTRO i I dzien świąt do tesciów jechać i na II do mojej siostry a tak to w domu bedziemy siedziec i czekać na dalszy ciąg świnkowania:szok::wściekła/y::no: biedny Rafał źle się czuje głodny chodzi a jeść nie moze, mam wielką nadzieje ze dziewczynki się nie zarażą:no: siedze od 17tej w kuchni i pichce cos na szybko by nie siedziec przy pustym stole.
dobrze ze jutro juz koniec postu, łykne se drinka i moze mi się polepszy hihihi

buziaki!
KOCHANE MAMUSIE ŻYCZĘ WAM WESOŁEGO ALLELUJA!

Dzień dobry,

u nas też chorobowo - jestem przeziębiona ja i Amela tez, strasznie boli mnie gardło, mała kaszle, blee.. Nie ma to jak rozchorować się na Święta :baffled: Wczoraj urzędowaliśmy z M. w kuchni do 23, niby malutko szykuję, ale zawsze tyle czasu to pochłania, a przy Amelce samej mi cięzko było robić.. Paulina dzielnie sama sałatkę jarzynową zrobiła ;-)

A w ogóle to chciałam wam kochane życzyć WSPANIAŁYCH, POGODNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH

2112365t4cf3wa1mc.gif

Hej świątecznie :-)
Nie odzywam sie, ale o was pamiętam. Nie mam chwilowo dostępu do kopmutera, ale to sie wktótce zmieni i znów będę tu często, sporo sie u nas działo m.in. oddział chirurgiczny Oliwii i mega ropień na sutku :dry:, mały rośnie i ma sie dobrze oprócz pobolewań brzuszka, ale nie jest tak źle. Ja też w porządku, pomalutku wiosna nam sie robi, spacerujemy i jest coraz fajniej :tak:
Hej MAMO, co tam u ciebie, jak z fasolkowaniem
ZUSKUS, jak zdrówko, no reszta mamuś??? witam też nowe potrójne, mam nadzieje, że wkrótce znów czynnie do was dołącze i sie lepiej poznamy :happy2:
Buziaki

Dzień dobry,

ale się kobity rozświętowały, nie piszą wcale...:-D;-)

Aniu,

witaj kochana, jak dobrze, że napisałaś :-) Ojej, to macie nie za fajne chwile za sobą z tego co piszesz, ale mam nadzieje, że wszystko już jest dobrze ??
Jak tylko będziesz miała możliwości to pisz koniecznie :tak: Mega całuski dla Fabianka :tak:

Witam sie po 5 dniowej nieobecnosci:tak:nadrobie co tam sie dzialo u Was kochane.jutro pewnie produkcja ruszy:tak:sciskam Was i tesknilam;-):-DAnia S -Witam Cie serdecznie ponownie-my tu sie zastanawialysmy co u Ciebie i czemu nie piszesz i ciesze sie ,ze sie do nas odezwalas ;):) a jesli chodzi o mola fasolke to mialam ostatnio troche watpliwosci i myslalam,zastanawialam sie,ale...nasze kochane mamuśki pomogly,poradzily,wysluchaly i...biore dalej te hormony i jak tylko skonczymy to zabieramy sie do pracy nad maluszkiem ;);):):)))

Ostatnia edycja:
Mama05,

i o to chodzi !!! :-D:tak:;-)

Święta, Święta i po Świętach... Mam nadzieję, że miło je spędziłyście.
Mnie dopadł dziś znów dołek, ciężko na sercu przez tą samotność :-( Ech.. ale nie smęcę już.
Dobranoc.

Witam poświątecznie.
U nas obydwa dni spędziliśmy poza domem i jedstem ciut tym zmęczona. Najchętniej perzeleżałabym dziś cały dzień w łóżku na zmianę z pilotem i książką w ręce. No ale cóż, moja trójeczka jest innego zdania.
Anna i jak tam malutka? Ropień całkowicie usunięty? Mój Tadeczek mając 7 mies. też miał ropień na pupci i miał pod narkozom usówany.

HELLO:-Dja juz poodkurzane,pranie zaraz bede rozwieszac bo wlasnie sie wypralo i na ogrod wystawie poki nie pada bo z ta pogoda to roznie ostatnio-u rodzicow na Pomorzu w sobote rano wstajemy a tu....snieg:szok:3 swiaty z ta pogoda!!Zuza w przedszkolu,Domi rzadzil na gorze,ale teraz siedzi przed bajka.MAUREEN- nie smuc nam sie-choc wiem,ze samotnosc dokucza......ale jeszcze kilka dni i masz usg-no ciekawe KTO tam mieszka???jakie macie imiona wybrane??:confused:WERONICZKA- witam:-Dja tez przelezalabym dzisiejszy dzien,ale...po takim wyjezdzie to mam 3 prania zawsze do wstawienia,dom trzeba ogarnac bo niby nas nie bylo ale balagan elfy zrobily:tak:;-)kurzu,ze hoho-5 dni w koncu:tak:sciskam Was . SEMPE-jak Twoje dzieci???zdrowka zycze-mysle,ze jesli 1 dziecka ma to reszta tez pewnie zlapie:dry:tak jak to z ospa bywa...cierpliwosci zycze:happy2:

reklama
Witajcie ponownie :-)
Ależ dziś u nas zimnica potforna brrrr....Odwiozłam dziwczyny do przedszkola a teraz mały usnął a ja klikam u sąsiada. Najpierw u Oliwki był przebój z paznokciem, najprawdopodobniej z tego samego powdu przerzuciło sie na sutka, ale nasz super chirurg nie wpadł na to żeby zrobić posiew,a na oddziale chirurg dziecięcy odrazu podejrzewał i sie potwierdziło - gronkowiec złocisty. Nacierpiała sie malutka, bo żeby to oczyścić wkładali taką tempo zamończoną igłe do tej rany...ech..
Mały rośnie jak na drożdżach, z powodu spadku wagi i tego jak mizernie wyglądał najpierw go troche dokarmiałam a teraz jest tylko na butelce. Są plusy i minusy, ale jakoś nie czuje żebym robiła mu krzywde. Ma niecałe 2 m-ce a zaczął nosić rozmiar 68.
Chwilowo tyle, ale sie za wami stęskniłam :tak:

Do góry