Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

masz teraz 2na 2 jeli chodzi o plec-ciekawe Kto teraz do Was dolaczy-pisz z nami bedzie nam milo bo cenimy sobie rady innych mam ktore maja wiecej niz 2 dzieci-my z mezem zaczynamy starania od czerwca(teraz jestem na hormonach bo mam problemy z pcherzykami)nad trzecm maluchem i licze,ze wkrotce bede miala ciazowy suawczek tak jak Ty
wczora dopadly mnie troche doly,ale dzis jest lepiej...kobietki troche pomogly,troche sobie poukladalam i bedzie si;-)musi bo pragne tego maluszka
pozdrawiam Cie i do napisania:-)przeslij mi tu ciazowe fluidki prosze...
WERONICZKA- czesc slonko
Zapraszamy czesciej! Sama jestem ciekawa jak to jest z takimi maluchami w tak krotkiej odleglosci wiekowej, u mnie calkiem inaczej bo ja mam jedno prawie dorosle dziecko czyli inny zestaw problemow, drugi zaawansowany szkolniak a dopiero ostatni nieddlugo stanie sie przedszkolakiem. Zupelnie nie mam doswiadczeniu w wychowywaniu kilku malych babli na raz a wiec z przyjemnoscia poczytam co inne mamy maja do powiedzenia.