IzaBK
potrójna mama
mama - nie umiem się wczuć w wasze rozterki, bo ja ani razu nie planowałam, więc zastanawianie się było raczej po fakcie
tak chyba prościej...
pawimi - no tak, wilgotność potrafi zwielokotnić upał... ciekawe jakie to lato będzie, w ubiegłym roku były momenty, że nie mogłam odżałowac, jak mogłam zapomnieć o założeniu klimatyzacji przy adaptacji mieszkania
mam tylko przenośny klimatyzator, ale to nie ten efekt. Jak byłam w ciąży to w upały chodziłam posiedzieć w aucie żeby sę ochłodzić
albo na zakupy do CH, bo tam chłodniej 
Musze dziś kupić duuużo mięska i zamrozić. W sumie będe musiałą nakarmić 14 osób, to mniej niż w Boże Narodzenie, ale też wyzwanie..
pawimi - no tak, wilgotność potrafi zwielokotnić upał... ciekawe jakie to lato będzie, w ubiegłym roku były momenty, że nie mogłam odżałowac, jak mogłam zapomnieć o założeniu klimatyzacji przy adaptacji mieszkania
Musze dziś kupić duuużo mięska i zamrozić. W sumie będe musiałą nakarmić 14 osób, to mniej niż w Boże Narodzenie, ale też wyzwanie..
jak sobie pomysle o zyciu ktore moglibysmy miec nie posiadajac dzieci to .....no wlasnie, ale z drugiej strony co ono bylo by bez nich warte? Jestescie i tak w lepszej niz ja sytuacji bo nie musicie wydawac pieniazkow na szkoly a u nas jak juz kiedys pisalam to jest ogromna czesc wydatkow. Bedzie dobrze..zobaczysz, wszystko sie ulozy i dacie rade jak wiele innych dalo ;-)

cieszy nas to ,ale gdyby nam sie noga powinela to lezymy finansowo
niby mąż ma umowe na stale,ale w tych czasach to marna pociecha...bardzo pragniemy tego maluszka,mam wrazenie ostatnio ze mąż nawet bardziej,wiec mysle ze przemyslimy pare spraw i wocimy do tematu