Weroniczka
Klub grudniówek'07
napisałam Wam długiego posta i mi go zjadło
I już mi się nie chce go znów pisać dlatego tylko życzę miłego dnia i zmykam realizować swoje dzisiejsze plany.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nerwy na maxa a jeszcze jak sie czlowiek napisze to juz w ogole
MAUREEN- czekamy na wiesci ,ja dzis cly czas o Tobie mysle jakbym sama na badanie szla
pozostale kobietki pozdrawiam ,cieplo sie zrobilo i mamuski pouciekaly;-)ściskam.
?? zarz wychodzimy i wlece na chwile przed 22.00 i mam nadzieje,ze cos skrobniesz
KOBIETKI- a co wWy zapomnialyscie o BB

No ale najgorsze jest to, że ułożenie pośladkowe, no a to już 37 tydzień, więc małe szanse na obrócenie się Mimo to chcą, żebym rodziła naturalnie. Za tydzień mam konsultację z lekarzem w tym samym szpitalu.
No czeski film, każdy mówi coś innego i twierdzi, że ma rację 
).. Jestem skołowana i oczywiście trochę zmartwiona, bo jeśli dzidzia się nie obróci, to średnio podoba mi się pomysł porodu naturalnego.
faktycznie jakos tak dziwnie traktuja ciaze na Wyspach
a na ktorym usg powiedzieli Ci ze to moze byc corka?? bo chyba kiedys tak cos pisalas... no i posldkowe ulozenie kwalifikuje sie do cesarki a nie naturalnego porodu
niewesolo masz...z tego co wiem to u Was chyba nawet do prywatnego musisz iec skierowanie,tak???ja bym poszla jeszcze gdzies zrobic usg skoro sa dwie opinie na temat ulozenia dziecka-przeciez to chodzi o Twoje i maluszka bezpieczenstwo i Twoj spokoj na te ostatnie tygodnie.

no mam nadzieje,ze bedzie mi dane tego doswiadczyc
jesli chodzi o zamkniety to na samej gorze jak wchodzisz w watek masz FORUM,GRUPY,BLOGI,.... i wchodzisz w grupy i tam juz nas znajdziesz
ukochaj Fabianka,niech ladnie spi i ucaluj corcie,ze taka dzielna nasza kruszynka:-(tule Ja-tak sie nacierpiala...a jak mąż-zakochany w synku????
Służba zdrowia tutaj jak dla mnie to porażka, chociaż są też i tacy, którzy ją bardzo chwalą
Ja zobaczę jeszcze, czego się dowiem na tej konsultacji za tydzień. A usg prywatnie mogę zrobić w .. Londynie, a to kawał drogi od nas i nie wiem jakbym zniosła tą podróż 
Mam jednak nadzieje, że dzidzia jeszcze się obróci ;-)
jakas traume mam