Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam sie, SEMPE- ja mam takie same mysli,tyle,ze nie bylam w stanie ogladac filmu do konca-poryczalam sie i poszlam spac...zbrodnia w Katyniu to ogromna tragedia,bestailstwo ludzi i morze ludzkiej krwi...a pewnie film i tak tego dokladnie nie oddaje co tam sie dzialo........masakra i rzeż....caly dzisiejszy dzien jest jakis taki...taki dzien zadumy..jestem ponownie, jestem zdruzgotana i pogrążona........
obejzalam Katyn po raz kolejny, słucham stacji TV mam mętlik w głowie moje myśli tłumoczą się we wnątrz.
Może dusze ZAMORDOWANYCH TAM LUDZI!!!!! nie chieli wybaczenia nie chcieli pojednania nie chcieli wspólnej modlitwy.
Elita polskiego narodu odeszła na zawsze, odeszli ludzi ktorzy drygowali naszym panstwem walczyli o nas Polaków o nasze relacje o nasze przekonania o nasze bezpieczenstwo......
70 lat temu wymordowano elite panstwa Polskiego by nie staneła na przeszkodzie objęcia władzy Rosji a dzis elita panstwa Polskiego kluczowe nazwiska i osobistosci powieliłi los katynskich ofiar........