reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam,
wczoraj dałam sobie upust swojemu smutkowi i rozpaczy a dziś mam lekkiego kaca, przyszedł kolega któremu wynajmujemy mieszkanie, siedział do północy ale nagadalismy się do syta! kazdy z nas wyrazał swoje zdanie, moglismy dyskutować i nikt nikogo nie krytykował ale jednogłosnie stwierdzilismy ze jestemy w smutku pogrążeli za LUDZI którzy zginęli!
jestem wzruszona jak cały świat jest z nami, szacunek oddają wszyscy nie zwracając uwagi na poglądy.

mój mąż juz oddelegowany do szpitala, mam nadzieje ze te 10dni szybko zlecą i mu pomągą by juz nie cierpiał

maurren walcz o ten poród ile się da i nie zamartwiaj się!

moja Alicja od piątku piszczy ale tak piszczy ze w uszach mi dzwoni!!!!!!!!
pozdrawiam

reklama
Hej.
Ja też smutno się witam.[*]
Do tej smutnej chwili jeszcze dołączył w piątek pogrzeb mojego wujka. Miał 91 lat[*]

A tak po za tym to u nas wszystko po staremu. Staś w przedszkolu a maluchy rozrabiają.
Maureen to trzymam kciuki żeby udało Ci się urodzićtak jak będzie dla ciebie najlepiej. No i w razie czego dawaj znać mamie a ona nam przekaże.
Sempe oby pobyt w szpitalu pomógł twojemu mężowi.

Zmykam bo MAłgosia drze się.

Dzień dobry,

u nas dzisiaj za oknem szaro i ponuro, brrr...
Mała wstała o 6.30, ale na szczęście jest w miarę grzeczna 9 odpukać w niemalowane :-D ), starsza też wstała bez muszek w nosie ( co jej się ostatnio często zdarza ), więc jest ok ;-)
Obiadek wstawiłam sobie wczoraj wieczorem ( grochóweczka ), dziś tylko doprawię. Tylko strasznie mnie boli głowa, popijam kawkę, ale chyba nie pomaga..

Śniło mi się dzisiaj, że biorę ślub - nie z moim mężem, tylko z kolegą z podstawówki, z którym mieszkałam w jednym bloku :-D Czemu akurat z nim, nie mam pojęcie, a sam ślub był wyprawiany z dnia na dzień, pamiętam tylko jaką piękną suknię mierzyłam i kolczyki perełki w uszach :-D:-D

Sempe,

trzymam mocno kciuki za Twojego męża, żeby wszystko było dobrze :tak:
Brawa dla Alicji za nową umiejętność ;-)

Weroniczka,

pisałyśmy równocześnie..
Przykro mi z powodu śmierci wujka [*]

witajcie moje kochane mamuski!!SEMPE- trzymamy kciuki za męża-bedzie dobrze i za Ciebie zebys dala rade sama z dziecmi przez te 10 dni...WERONICZKA- ach te maluchy,tylko mma siadzie do kompa to dzieci daja o sobie znac!!:))MAUREEN-czekamy na wiesci w czwartek,moze przy tej konsultacji zrobia Ci jeszcze usg i moze dzidzia sie juz obrocila,bedzie dobrze.i fajnie,ze juz torba spakowana bo to zaraz 38 t.c.i widze,ze wszystko juz czeka na maluszka:):):)) a gdzie sie podzialy pozostale mamuski-IZA,PAWNI,JOAŚ,BODZIO....i pewnie jeszcze o ktorejs zapomnialam.??

Witam i ja po weekendzie...bardzo smutnym :-(
Ja tez jakos nie moge jeszcze uwierzyc ze to stalo sie na prawde :no:

Mauren jesli masz sie martwic to lepiej dla Twojego i Maluszka zdrowia bedzie CC
Sempe sorki bo chyba nie doczytalam, a co jest Twojemu mezowi?
Mama mnie nie wymienilas ;-)

Pozdrawiam!!!

Mysle ze poczekamy do czerwca bo pasowaloby mi jeszcze jedna sprawe dograc ale o tym --> :ninja2:
A no i mowilam M o zoo a on sie smial ze przez 9 miesiecy to na pewno zdaza szpital wyremontowac

reklama
ZUZKUS- to super,bedziemy razem dzialaly,razem testowaly i tworzyly suwaczki:tak::-Dbyle do czerwca . a szpital napewno do tego czasu wyremontuja:-D:-Dja tez tylko z zoo rodze:laugh2:dwa razy starczy bez..i juz wszystko wiem...:) odpisalam na zamknietym:))to mamy podobnie:)

Ostatnia edycja:
Do góry