reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

mama nie krzycz tak bo mi bembenki w uszach pękną. Aż się wystraszyłam;-);-);-);-)

Właśnie robię listę zakupów na naszego jutrzejszego domowego Sylwestra. Zamarzyło mi się zrobić tacos ale nie wiem czy mąż dostanie w sklepie te muszle kukurydziane potrzebne do tej potrawy.

reklama
Cześć Dziewczyny
Chciałabym dołaczyć się do Was:-). Czytam co piszecie od jakiegoś czasu. Jestem w ciąży, jutro zaczyna mi się 18 tydzień i będę miała trzecie dzieciątko. Jestem z tego powodu bardzo szczęsliwa, bo moje dzieci już duuże, urodziłam je bardzo wcześnie!!! Mam nadzieję, że przymiecie mnie do swojego grona :-)

Uffff mamo! Ale straszysz! :-):-):-)
No ale melduję się na rozkaz. Dołączam do Weroniczki, też jestem posłuszna :-):-):-)
U mnie też jutro Sylwesterek domowy. Będzie moja siostra z mężem i młodszą córeczką i pewnie rodzice zza ściany też wpadną (nie wiem czy pisałam że mieszkam z moimi rodzicami w bliźniaku).

Doris witaj, witaj i wpadaj częściej. Gratuluję trzeciej dzidzi. Napisz coś więcej o sobie.

A u mnie przed chwilą były moje dwie kuzynki. Jedna ma 3 dzieci a druga czworo. Nadawałyby się do naszego wątku :-):-):-):tak::tak::tak:

Dobra, to ja spadam. Miłej nocki. Wyśpijcie się przed Sylwestrem (zwłaszcza ty Izulko :-))

Oj, mamo, tak wołałaś, że aż ja usłyszałam ;-)
A tak na serio nie mam czasu na nic, tzn. zasuwam jak chomik w kółku, a tyle samo za mną co przede mną. Teraz sama z piątką dzieci w domu - mąż w pracy - to spokojnie do toalety nie mogę wyjść.
Święta udane były, na wigilię udało mi się zrobić 12 potraw, w tym pierogi, kutię, uszka - wszystko sama i od podstaw. Łącznie z mieleniem maku :-)
Miałam później 3 dni gości - koleżanka z dzieciakami, więc było wesoło i pracowicie...
Dziś moja i mojego M 12 rocznica poznania się :-)
Doris gratulacje i witaj!!
Dziewczyny, życzę nam wszystkim, aby w Nowym Roku udało się spotkanie w realu chociaż części z nas :-) Jesteście niesamowite, często twórcze, kreatywne, więc pewnie coś wydumamy razem :-) Mam szczęście osobiście znać Iwosz, a telefonicznie Mamę05 i Alize. Zobaczcie jak wiele z Was nie znam w realu, a mogłoby się to zmienić.
Ściskam ciepło, życzę miłego wieczoru i kończę bo już mam ssaka przy piersi :-)

Cześć Dziewczyny
Chciałabym dołaczyć się do Was:-). Czytam co piszecie od jakiegoś czasu. Jestem w ciąży, jutro zaczyna mi się 18 tydzień i będę miała trzecie dzieciątko. Jestem z tego powodu bardzo szczęsliwa, bo moje dzieci już duuże, urodziłam je bardzo wcześnie!!! Mam nadzieję, że przymiecie mnie do swojego grona :-)

DORIS- jasne ,ze przyjmiemy:tak:pisz czesto i śmialo-my tu mile babki:-D:-D:-D:-D

EWUSEK- no to wesolo mialaś jak tyle dzieci w domu i pogadać z kim bylo-super:tak:;-)pozdrawiam Cie kochana:tak:

JOAŚ- moja kochana siostro-jak fajnie,ze wlecialaś-doceniamy nasza Ty zapracowana mamusiu:tak::-)ja też marze,zeby poznać sie w realu-mam najblizej Sempe bo tez z Poznania:tak:ale........lato juz nie daleko wiec gdzieś w polowie drogi mozemy zrobić meeeegaaaa piknik:-D:-D:-D:-D:-Dpomyslimy i trzeba dzialac:-D

a tymczasem milego dnia my śnigamy na zakupy bo dzis do 13.00 sklepy.

jeszcze wlece do Was :tak:oj wlece:tak::-D

Hej hej w Sylwestrowy poranek :-)
No więc piszę coś o sobie - mam 35 lat, mieszkam w Szczecinie. Jestem mamą 16 córeczki (to już licealistka) i 13 letniego synka. W brzuszku rośnie moja mała księzniczka Juleczka. Od października jestem na zwolnieniu i odpoczywam sobie w domku.
Czuję się dobrze, było gorzej do 12 tygodnia ciaży.
tak bardzo się cieszę, że będę miała jeszcze córeczkę, już nie mogę się doczekać, a czas tak wolno leci!
Tymczsem zaraz muszę lecieć do kuchni, trzeba koreczki przygotować na wieczór i sałatki, bo goście przychodzą :-).

Doris witam:tak:

Szczęśliwego Nowego 2011 Roku, oby był lepszy niż ten przemijający i oby przyniósł każdej z nas coś miłego!!!!

Mi wczoraj landlordka zakładała panele w salonie i zostały 2 paczki,i zgodzila sie dokupic jeszcze troche i polozyc w holu i kuchni,super!! Nie bylo mnie dlatego w domu....za to pogodzilam sie z moja funfela i znowu dzieci mogly sie bawic a chlopy pic,hahahaha w koncu zrobilam jeszcze dobry uczynek w ten stary rok

uciekam kochane babeczki bo juz nie wysiedze dluzej jak 5 minut....

Bedismall, no to super wieści. Nie ma jak zgoda :-) A z tymi panelami to też super wyszło Huuuuraaaa!!!!
Właśnie zerknęłam na Twój suwaczek! Rany, to już blisko :szok:, jeszcze niedawno sama taki miałam, a tu juz mój synio wielki ;-). tak, tak, ubranka na 3 mies.
Pawimi, gdzie jestes??? Dzięki za rady z workami próżniowymi, zakupiłam, segreguję ciuchy rozmiarami - oj w brud roboty, w brud... Ale "satysfakcja gwarantowana" ;-)
Doris. będziesz miała pomoc od starszych dzieci - fajnie CI. Mój brat jest młodszy ode mnie o prawie 15 lat.

reklama
Witam dziewczyny wpadam jak po ogień, bo nie wyrabiam:

Szczęśliwego Nowego Roku Wam życzę
Żeby każdy dzień dawał Wam miliony powodów do wstawania z uśmiechem z łóżka
A każdy wieczór w nadchodzącym roku, dawał miliony powodów żeby nie chciało Wam się spać!!!
Buziaki

Do góry