reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Witam w Nowym Roku :-) !!!
Mamo05, no tak, ja wprawdzie miałam nadzieję, ze będę pierwsza, ale w sumie nie powinnam się dziwić...
Pawimi-wskakuj tak porządnie
Lilka - więcej czasu życzę, żebyś mogła do nas wskoczyć częściej :-)

Wczorajszy wieczór przespałam, nie miało znaczenia, że to nasz rocznicowy wieczór... Artur zrobił ze mnie smoczka... Masakra, dziś nie dostał piersi tylko smoczek rano, to popłakał się straszliwie. Po raz pierwszy w zyciu pociekły mu łzy... Noralnie nei mogę tego zrobić mojemu dziecku... No nic, wierzę, ze się uporamy, wszak człowiek ma niespełna 6 tygodni...

JOAŚ- wiesz,dziewczyny mialy dzis testowac to komp odpalony i tek zerkam..

poodkurzalam juz dól i gore,posprzatane kurze,storczyki byly pod prysznicem ,podlalam pozostale 38 kwiatów..teraz kawa i makowiec ktory wczoraj upieklam.

a Arti pewnie potrzebuje czasu ,zeby sie na smoczka "przestawić" choc moje żadne nie chcialo smoka...ale dzieci są rozne wiadomo...

mialaś rocznice ślubu????????
najcudowniejsze życzenia!!!!

Niech ten rok będzie dla Was i Waszych Rodzin dobry, pełen trafnych decyzji i korzystnych rozwiązań. Niech otworzą się nowe możliwości .Trudności w rodzinach zostaną rozwikłane i naprawione. Wszystkiego najlepszego:-D

IZULKA- dziękuję i wzajemnie
mam nadzieje,ze Hania bedzie Wam lepiej spala:))

u nas dziś tak leniwyyyy dzieeeeeń ze masakra jakaś...niech juz bedzie poniedzialek-niech dzieci idą do przedszkola bo sie troche nudzą...pogoda taka ze nawet na spacer nie ma jak wyjść-pada caly czas deszcz ze sniegiem bardzo silny wiatr i z dachów leci aż strach-sam lód-co chwile mi na taras spada;/
tak wiec dzis caly dzień w domu!!

Witam w nowym roku:)
Moja maruda obudziła się 20 min po północy,chyba na cycka bo ostatnio w nocy budzi się co 2 godz.Jak usnęła to o 5.0 była pobudka.Za to Mikołaja nic nie ruszyło i obudził się z siostrą o 8.10
Byłam z małą po obiedzie na spacerku-rzeczywiście wiatr był ale mały.

witam sie na chwile bo na Staraczkach znow jedna miala testować,ale sie nie pokazala poki co.

życze Wam milusiej niedzieli-jak ja sie ciesze ,ze jutro pooonieedziaaaleek!!!:):)

Witam wieczorem!!
Przesyłam wam najserdeczniejsze życzenia w tym Nowym Roku. Aby każdej z was przyniósł to czego pragniecie:)
Dość intensywny czas za mną. Dużo się działo i ciesze się bardzo ze jutro starszaki idą do szkoły. Nareszcie będzie troszkę ciszy w domu:)
Pozdrawiam!

reklama
Hej.

Normalnie cała się trzęsę i chce mi się wyć. Mieliśmy stłuczkę. Gdyby nie Rysiu i szybki refleks to mogłoby się źle skończyć. Jechaliśmy drogą główną ( z szybkością 80 km) i facet wyjechał na z podpożądkowanej tak że rąbneliśmy go w bok. Coś okropnego. Na szczęście nikomu nioc się nie stało ale przeżycie okropne. Widok z samochodu, który uderza w inny pojazd i nie wiesz wgniecię cię tak że po tobie czy tez nic ci nie będzie. Świadomość że z tył jedzie trójka dzieci. Mówię Wam okropne

Do góry