reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam,

EWUNIA WIELKIE UŚCISKI DLA CIEBIE!!!!!! I DLA HANI!!!

3 wieczór siedze i szukam ofert na wakacje na czerwiec!!! i chyba mnie to dobija nie cierpie tego!

waga spada;-)
za 6 dni urodzinki mam i chciałabym miec juz wakacje załatwione i kolejny kg za mną!!!

Pawimi pisz co z tatą? Ile ma tata lat i jak daleko mieszka od Ciebie? sorry za szczegóły:-)

Izulka pamietaj poswięcenie popłaca!! i jeszcze parę Twoich prób i Hania będzie spała super!

Mamo05 jakie plany na ferie??? może przyjmiesz zaproszenie na kawe???? albo ja do Ciebie???

dobrej nocy mamuski....

reklama
Ewunia, dostałam info od Mama05 -i....

Przeogromne gratulacje!!! Spełniło się Wasze marzenie, odpoczywajcie kobietki, cieszcie się sobą :-)

Pawimi - ściskam ciepło - dopiero doczytałam
Izulka gratulacje wielgachne... Moja Tynia zasnęła dzis w aucie w drodze powortnej z basenu, więc wieczór miałam lekki, bo zazwyczaj kładzenie jej to koszmar
Weroniczka - no to niezły Ci pannica wywinęła numerek :-D:-D:-D

Mama05 - &&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte jak wiesz :-D
Bedismall - porządek i dopilnowane to raczej nie u mnie, niestety...
Sempe
- to Ty jeszcze w styczniu świętujesz czy już w lutym???

Ale dziś scones dzieciom w biegu zrobiłam na kolację. Przepis stąd: Scones polecam

witam sie w środę :)
WERONICZKA-ale Gosia zrobila numer :)
ZUZKUS- jak u Was-choroby poszly ??
PAWIMI- jak sytuacja??
JOAŚ- dziekuje kochana :)))
SEMPE- ja zostawiam dzieci w domu na pierwszy tydzień ferii a potem idę -duzo rodziców wogóle nie zabiera dzieci na ferie-chodzą normalnie caly czas..
ja jestem w domu ,wiec tydzień beda ze mną.
gratki spadających kilosów :))
my szykujemy sie na Malte w maju(15-25)

Witajcie!!
Przepraszam , ze nikomu nic nie na pisze, ale czuje ciężar 3 dzieci w domu. Ciągle im coś wymyślam. Wczoraj zaliczyliśmy górkę i sanki. Wybawiłam sie sama na całego:). A na dziś nie mam pomysłu. Ale w kuchni zaplanowałam pizze do tego bułeczki z chałwą , wiec czas na ramieniu mi siedzi i tyka:)
W piątek jedziemy do Warszawy do Centrum Techniki Kopernik:)
Pozdrawiam

Hej, witajcie

Hania jak wczoraj zasnęła to obudziła się dzisiaj o 6.15:-D:-D:-D. Druga z rzędu przespana noc:szok::szok::szok:Ja obudziłam się o 5 zastanawiając dlaczego nie wstawałam?;-)

Azile- zazdroszczę wyjazdu do Kopernika. My planujemy w maju, ale ze Zgorzelca to już mała wyprawa. Musimy załatwić kilka noclegów, zacznę się rozglądać w necie, żeby coś w miarę taniego dostać, nawet gdzieś na obrzeżach, żeby dojechać np. tramwajem.

Weroniczka:-D fajnie się śmiać z historyjki z małą, gorzej było nieść mała kluskę

Pawimi- trzymaj się

co z Anaklim się dzieje?Ktoś wie?

My z mężem dzisiaj rozdzielamy się na 2 wywiadówki, Hania z nami więc nie wiem ile da posłuchać;-)
A jutro mąż ma wreszcie jakieś wolne to pędzimy do Gorlitz. Muszę Kupić Zuzi zimową :szok: kurtkę bo okrutnie wysmarowano jej czymś dotychczasową, czego nie można sprać,odplamic:wściekła/y:.W Niemczech zaczynają się wyprzedaże i można fajne rzeczy upolować. Poszukam też butów dla Hani bo ceny w polskich obuwniczych odstraszają:-(.

IZULKA- pisalam smsa do Anaklim ,ale nie odpisala.....
fajnie,ze Hanie zaczela tak ladnie spać-cudownie !!!

AZILE- no to masz plany na piatek :)

ja bede musiala cos pomyslec na nadchodzacy tydzień dla dzieci ,zeby sie nie zanudzily ..

SEMPE- a w jakiej Ty dzielnicy P-nia mieszkasz???????

Dziewczyny,

wpadłam powiedzieć : dzien dobry, uciekam robić placuszki z jabłkami i cynamonem :-)
Izulka - super, zazdroszczę przespanej nocy ale cieszę się jednocześnie z Tobą bardzo, bardzo!!!! Zacznij w końcu jeść i się nie denerwuj juz :-)

reklama
Hej.

Mówiłam Izulka że ta metoda działa cuda :) Super że Hania tak ładnie spała a ty razem z nią:) A zakupów zazdroszczę bo faktycznie w polskich sklepach rzeczy dla dfzieci są okrutnie drogie:(

mama u nas w ferie co roku w Centrum Kultury codziennie są spektakle dla dzieci przedszkolnych i wczesnoszkolnych. Bardzo fajnie jest to zrobione ale niestety ceny w tym roku sa bardzo wysokie i nie wiem czy bedzie mnie stać żeby zabrać dzieci. Za naszą czwórkę za jedno przedstawienie musiałabym zapłacić prawie 60 zł. W zeszłym roku bilety były o połowę tańsze.

Pawimi przykro mi że nie jest dobrze z tatą. Trzymaj się kochana dzielnie:(

Joaś życzę smacznych placuszków. Ja wczoraj takie robiłam dzieciom na deser :)

Do góry