mama05
prrrryy szaaaalona :))
EWUSEK a Ty dziś latka kończysz???????
))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
alez nie masz pojecia jak sie z tym zgadzamFacet to facet, nie ważne czy ma trzy lata czy pięćdziesiątPrzynajmniej tak zaobserwowałam w moim otoczeniu
![]()
nie, tez nie uwazam ze to jakas krzywda dla dziecka jesli okazjonalne bedziemy stosowac karmienie mieszane, baaaa karmienie sama butelka w momencie kiedy nie ma innej opcji tez nie jest krzywda...ale akurat tu chodzi o to ze jesli przychodza momenty kryzysu laktacyjnego a my podajemy w tym czasie butelke to wtedy prawie zawsze jednoznaczne jest to ze prawdopodobnie wkrotce zakonczymy karmienie piersia w ogoleewuniaf powodzenia w karmieniu, ale pamiętaj, że butelka to nie jest żadna krzywda dla dziecka a już tym bardziej podana od czasu do czasu na przemian z piersią
ja mam to samo ze swoim Oliverem...najlepsze ze w szkole tez ma problmy organizacyjne, slimaczy sie ze wszystkim, wiecznie marnuje czas na grzebanie sie w niczym i przez to nie konczy swoich prac bo zawsze zabraknie mu czasuizulka,ewuniaf,
ja tez mam czesto ten problem z Paulinka, chociaz panna z niej taka duza, niedlugo 12 lat skonczy.. rano tak sie strasznie grzebie, ze tez minimum 30-40 min. jej zajmuje zanim zejdzie na dol![]()