reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam niedzielnie,

wlatuje na chwilke sie przywitac :tak:
Rano znajomi zabrali mnie na carboot sale i troche tam zamarudzilismy, teraz trzeba nadgonic, tym bardziej, ze zaplanowalam porzadki w schowkach :-)

Zuzia,

to dobrze, ze mezus ma prace :tak:

ewuniaf,

koniecznie wklej fotki, czekamy :tak:

cokies,

moja najmlodsza pociecha wstala dzis o.. 4.20 :szok: Czasem rece opadaja juz...

mama05,

Tobie kochana oczywiscie tez milej niedzieli :tak:

bedismall,

faktycznie jakas niedorzecznosc z tym rodzinnym.. to chyba da sie jeszcze jakos wyjasnic ??
Wspolczuje Ci kochana, wiem jaka musisz byc umeczona..Mnie duzo maz pomaga, inaczej nie wiem jak bym sobie czasem dala rade z tym wszystkim :cool2:

AsiaKC,

i jak, znalezliscie ta wiosne ? ;-)

Wracam do obowiazkow, ech..:eek:

reklama
jestem na chwile,Tom pojechał z kumplami na kregle..dzieci przed bajką siedza to ja hyc na bb :)

MAUREEN- dzieki:))
o 4.20 o matko i córko -współczuję..
ale juz dzień sie konczy i zaraz mozna iśc spać :))

BEDI- masakra z tym rodzinnym..;/

ASIA- przyjemnie dziś prawda?? my prawie połowe dnia na powietrzu :)

ściskam i smacznej kolacyjki życzę :)

Łukasz też tak wstawał keidyś - było to straszne! na szczęście mu przeszło i teraz przez 6 nie wstaje ;-)
Mama - my niestety krótko, bo Paweł chorobowy ale 1,5 godz byliśmy i wiosnę wytropiliśmy :-D
O taką:
DSC03203_750x562.jpg

DSC03205_750x562.jpg

DSC03206_750x562.jpg

DSC03246_750x562.jpg

DSC03248_750x562.jpg

DSC03249_750x562.jpg

DSC03250_750x562.jpg

DSC03251_562x750.jpg

DSC03252_750x562.jpg

DSC03253_750x562.jpg

DSC03254_750x562.jpg

DSC03255_562x750.jpg

DSC03256_750x562.jpg

DSC03257_750x562.jpg

DSC03258_750x562.jpg

DSC03259_562x750.jpg

DSC03260_750x562.jpg

DSC03261_562x750.jpg

DSC03262_562x750.jpg

DSC03263_750x562.jpg

Sorki że tak dużo ale nie mogłam się zdecydować co wyrzucić :-D
Edit: poza 3 pierwszymi wszystko z naszego ogródka :tak:

witam sie wiosennie-życze miłego dnia i jade zaraz na zakupy i na kawę do kumpeli .

mam nadzieje,ze wracają do zdrowia chorowitki i że Wam mamuśki od rana humor dopisuję:))

życzę pogody ducha!

Witam moje kochane!

Mamo - dobrze odszyfrowałaś. W sobotę stuknęło mi 32 :szok:
u mnie na szczęście dzieciaczki zdrowe. Za to kot chory. Ktoś mu coś zrobił. Albo go kopnął, albo auto go potrąciło albo pies go złapał bo ewidentnie ma uszkodzony kręgosłup. za chwilę mama z nim pojedzie do weterynarza.
Wszystkim chorowitkom życzę dużo zdówka.
Bedismall, maureen - oby remont szybko dobiegł końca.
Asia KC -cudna wiosna!
Ewuniaf - ja też za każdym razem miałam kryzys przy karmieniu. Walczyłam jak lew żeby nadal karmić chociaż chciało mi się wyć. I tak karmiłam obydwóch tylko do 6 miesiąca bo potem sie sami odstawili i za nic w świecie nie dali sie juz przystawic do piersi. Z tym że Adaś przeszedł na modyfikowane bez problemu i do dziś lubi mleko a Olek całkowicie zrezygnował z mleka :szok: Musiałam nadrabiać kaszkami, budyniami itp.

witam poniedziałkowo,

Alicja nadal ma biegunke ale dobrze ze wymioty juz się skonczyły...

czuje niepokój... a co za tym i idzie mam nerwy!!!

zdjęcia wiosny są cudne....

pozdrawiam i do usłyszenia

Hej :)

Wpadlam sie tylko przywitac, zaraz lece z dzieciakami na play grupe, potem szybkie zakupy i wracam do domu, bo przyjezdza kolezanka, mam dla jej corci ciuszki po Marceli.

Asia,

zdjecia piekne, super sie je oglada :)

mama05,

milej kawki z kumpela, ja tez dzis tak kawkuje ;)

ewusek,

to spoznione zyczonka urodzinowe !! Duzo zdrowka, milosci, pogody ducha i spelnienia marzen :)

zdjecie_big.jpg

sempe,

zdrowka dla Alicji i.. spokoju dla Ciebie :)

Ok, uciekam juz, bo czas goni.. do potem :)

Hejka!
Wpadam na chwilke, na dluzej zajrze wieczorem to sie wygadam.

Asia sliczna wiosna!!! Moj maz prubuje zdarzyc wybudowac mosty na autostradzie na euro 2012 :-D jest ciesla.
Mamo nie do konca wiadomo co z praca ale trzeba cieszyc sie z tego co jest bo zawsze moze byc gorzej
Ewunia spoznione ale serdeczne STO LAT dla Michalka!!!

Pozdrawiam!

reklama
Ale tu dziś ciszaa-pewnie mamuski na spacerach :))

SEMPE- co tam,ze humor nie halo??????????

MAUREEN- jak tam Twoja kawka ??moja udana :)

moje dzieci po przedszkolu od razu na ogród poleciał..jeżdzana rowerze,huśtaja sie ,jeżdza na hulajnodze..robią babki zpiachu...mam nadzieje,ze bedzie juz coraz lepsza pogoda choć słyszałam ,ze śnieg ma za kilka dni spaść;/;/;/

Do góry